CURRENT LOCALE da-dk

4,7 ud af 8321 anmeldelser
  • Bestilt i dag, leveret inden for 2-4 arbejdsdage
  • 30 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 1120 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!

Filter

Skydedørsskinner

29 produkter
MÆRKE A TIL ALLE SKRUER, BOLTE OG ANDRE FASTGØRELSESELEMENTER
BILLIGERE END BYGGEMARKEDER
FRI LEVERING FRA 750 DKK
MÆRKE A TIL ALLE SKRUER, BOLTE OG ANDRE FASTGØRELSESELEMENTER
BILLIGERE END BYGGEMARKEDER
FRI LEVERING FRA 750 DKK

Skydedørsskinner

Leder du efter en smuk skydedørskinne? Wovars sort pulverlakerede skydedørshjælpemidler giver en smuk montering af en lade- eller loftdør. Med komplette sæt har det aldrig været nemmere at montere en skydedør. Ud over de komplette beslagsæt til loftdøre på 2 meter fås flere kombinationer og tilbehør. Udtræk på 90 cm, udtræk til to døre og en softclose til blød lukning af døren. Wovar sælger følgende modeller af skydedørssystemer:

  • Lige model                           
  • Store hjul model
  • Hestesko model                      
  • Rustik model
  • T-model 

Skydedørssystemer fra Wovar omfatter næsten altid fastgørelsesmaterialer, og vi leverer også en praktisk manual. Det betyder, at du kun selv skal sørge for de nødvendige værktøjer. Har du dem ikke lige ved hånden? Bare rolig, du finder også en række praktiske værktøjer og tilbehør i vores sortiment af værktøj. Meget populær er vores industrielle sorte skydedørssystem med skinner og ruller. Den sorte pulverlakering af høj kvalitet giver din dør et meget luksuriøst og elegant udseende. Kombiner altid din dør med en skydedør med matchende greb, og hvis du vil gå helt i den moderne retning, kan du også vælge sort dørbeslag på dine andre døre i huset. Glem ikke at inkludere dine vinduesgreb og andre vinduesbeslag i dette, så du udskifter alt på én gang og får en smuk, matchende indretning. Alternativet til sorte dørbeslag er de mere luksuriøse dørbeslag i rustfrit stål.

Loft dør samling

Med vejledningen til vores skydedørssystemer kan du meget nemt selv montere skinnerne på væggen og dermed hænge skydedøren op. Med de medfølgende højkvalitetsbeslagsmaterialer kan du altid montere døren sikkert. Bemærk venligst: Vi anbefaler en række materialer til korrekt installation af skydedørssystemet. Værktøj som en blyant, 8 mm boremaskine, 13 mm skruenøgle, et vaterpas, en skruetrækker, et målebånd og en boremaskine er nødvendige for at få monteringen til at lykkes. Det præcise værktøj og tilbehør, du skal bruge, er altid angivet i den relevante artikel.

Skydedørsskinner til forlængelse

Skinnerne i Wovars skydedørssystemer er som standard 200 cm lange. Wovar sælger praktiske forlængerskinner til at øge denne afstand. Disse forlængerskinner er 90 cm lange og kan nemt klikkes ind i skinnerne i de komplette sæt. Ved at forlænge skydedørsskinnerne kan du endda skabe en dobbelt skydedør på 1 skinne! Til dette formål har hver variant en ekstra pakke til montering på en ekstra dør; med hvert standardsæt skal du blot vælge et udvidelsessæt, hvis du ønsker det.

Forskellige skydedørssystemer

Wovar har forskellige typer skydedørssystemer i vores sortiment. Det giver dig mulighed for at vælge den variant, du foretrækker. Wovar sælger en lige model, en rustik model, en T-model, en model med store hjul og en hestesko-model. Desuden tilbyder vi flere farver og materialer, så du kan matche dine andre dørbeslag på rosetter eller smukke dørbeslag på skjolde perfekt. Nedhængte skydedøre på skinner er uhørt populære til at lukke et rum af. Typisk ser vi mange af disse skydedøre blive brugt som midlertidig rumdeler.

I vores omfattende sortiment af skabe med skydedørssystem finder du nyttige løsninger til at lave dine egne skabe med skydedøre. Sådanne systemer er også gode at bruge, når du ønsker at lave et skab under et skråt tag. Med dette unikke system kan du lave dit eget skråvægsskab på hjul på ingen tid.  

Køb skydedørssystem

Bestil skydedørssystemer på hverdage inden kl. 22.00, og de bliver sendt samme dag Wovar har også mandagslevering, så du behøver aldrig at vente længe på din nye skydedørsløsning. [...] Bestil disse skydedørssystemer i høj kvalitet til den bedste pris hos Wovar. Virksomheder i bygge- og havebranchen får ekstra fordele, såsom rabatter og en overskuelig ordrehistorik, med en erhvervskonto! Du skal blot oprette en konto og få glæde af det med det samme.