CURRENT LOCALE da-dk

4,7 ud af 8321 anmeldelser
  • Bestilt i dag, leveret inden for 2-4 arbejdsdage
  • 30 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 1120 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!
SkydedørssystemerDør- og vinduesbeslag

De mest populære

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Skydedørssystemer

Skydedørssystemer passer ind i et moderne og minimalistisk design. Det enkle design åbner op for nye rum i dit hjem. Wovar har glideskinnesystemer med et industrielt look, som giver dig mulighed for at udnytte dit personlige design bedst muligt. Wovar har også skydedørssystemer, som giver dig mulighed for at designe dine egne opbevaringsskabe. Med vores populære skydedørssystemer til opbevaringsskabe kan du nemt og stilfuldt udnytte dødt rum under den skrå væg i f.eks. et loftsrum. Dette holder lukkede knæbrædder på loftet, i soveværelset eller i bryggerset pænt færdige.

Ud over vores skydedørssystemer finder du også det nødvendige tilbehør hos Wovar. Som f.eks. moderne håndtag og skydedørshåndtag. Vi leverer kvalitetsskydedøre og supplerende produkter i hele Holland og Belgien til den bedste pris. Er du iværksætter med din egen bygge- eller hobbyvirksomhed? Så få ekstra fordele ved at oprette en erhvervskonto. Med en erhvervskonto får du en fast rabat på alle dine køb, mulighed for ekspreslevering og et praktisk overblik over alle dine ordrer.

Skydedørssystem, skydedørsskinner

Wovar tilbyder et bredt udvalg til at forme dine idéer til nye rum. Loftdøre bliver stadig mere populære og er en enkel måde at opdele dit hjem på en moderne måde. Du kan nemt flytte døren over skydedørsskinnerne efter simpel montering. Skydedøren bevæger sig langs væggen i modsætning til franske døre. Det giver dit hjem et mere åbent og moderne udtryk.

Hos Wovar er det også muligt at udvide de pakker, vi tilbyder, med alle former for tilbygninger, f.eks. dobbelte skydedøre ved hjælp af løse vægelementer for at give adskillelsen mellem rummene et industrielt præg. Du kan henvende dig til Wovar med alle dine behov for indretning! Vi leverer skydedørssystemer i flere farver og størrelser. For eksempel vores serie af moderne og populære skydedørssystemer i sort i kombination med dine andre sorte dørbeslag. Eller vores serie af slanke og moderne systemer i rustfrit stål sammen med dine dørbeslag i rustfrit stål. Vores tip er at overveje nøje, hvilken type farve og størrelse der passer til det dørbeslag, du allerede har i dit hjem, så du får det perfekte samspil mellem skydedørssystemet og hjemmet. Som f.eks. vores serie af retro-dørbeslag.

Hardware til skydedøre, håndtag til skydedøre

En industriel skydedør har brug for et passende håndtag. Det har vi de perfekte løsninger til hos Wovar i vores sortiment. Du kan vælge mellem sorte, flade håndtag, der passer til skinnesystemet og hængerullerne, eller skydedørshåndtag, der fremhæver loftdørene i træ mere. Du kan montere et skydedørshåndtag ved at lave en fals i loftdøren. Du kan derefter indsætte skydedørshåndtaget i falsen for at opnå en minimal finish. Hos Wovar tilbyder vi et bredt udvalg af skydedørshåndtag, der passer til dine døre. Desuden er vores skydedørshåndtag velegnede til brug med vores skabsskydedørssystemer. Du finder vores udvalg af skydedørshåndtag i kategorien skydedørshåndtag.

Bestilling af skydedørssystemer og dørbeslag online

Bestil dit nye skydedørssystem hos Wovar til den bedste pris! Vi leverer i hele Holland og Belgien fra vores eget store lager. Hvis du leder efter en garderobe med skydedøre eller en rumdeler med et industrielt look lavet af træ fra staldtræ, er du kommet til det rette sted hos Wovar! Du finder detaljerede monteringsvejledninger på produktsiderne, så du kan komme i gang med dit projekt straks efter levering! Derudover kan du nyde godt af ekstra fordele som rabatter, ekspreslevering og din egen kontaktperson med en erhvervskonto!

Wovar er også adressen, hvor du kan lave din egen garderobe! F.eks. ved hjælp af vores populære hyldebærere. Det giver dig mulighed for at skabe dit eget komplette garderobeskab på ingen tid. Du kan også komme til Wovar for at købe fastgørelsesmaterialer som skruer, lim og fugemasse og matchende møbelbeslag som kabelstyring, møbelben og bordben! Har du valgt sorte dørbeslag i dit hjem? Så anbefaler vi hos Wovar, at du bruger de samme farver til dine vinduer som til vinduesbeslag. Vi leverer et bredt udvalg af vinduesbeslag, vinduesrammer og sikre vindueslåse, eller vælg en af vores smukke matchende vinduesrammer.