CURRENT LOCALE da-dk

4,7 ud af 8321 anmeldelser
  • Bestilt i dag, leveret inden for 2-4 arbejdsdage
  • 30 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 1120 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!

Filter

Skydedørsbeslag

17 produkter
MÆRKE A TIL ALLE SKRUER, BOLTE OG ANDRE FASTGØRELSESELEMENTER
BILLIGERE END BYGGEMARKEDER
FRI LEVERING FRA 750 DKK
MÆRKE A TIL ALLE SKRUER, BOLTE OG ANDRE FASTGØRELSESELEMENTER
BILLIGERE END BYGGEMARKEDER
FRI LEVERING FRA 750 DKK

Skydedørsbeslag

Du er kommet til det rette sted hos Wovar for at finde dit nye smukke skydedørshåndtag, som giver dig en bekvem måde at betjene din skydedør på. Vi leverer mange forskellige typer greb, f.eks. et standardmodel galvaniseret skydedørshåndtag i galvaniseret standartmodel eller en smukt færdig moderne version. Ved at vælge den samme farve på håndtaget som dit skinnesystem og dine ruller vil et flot håndtag fuldende din selvbyggede skydedørskinne. Ud over håndtag tilbyder vi også et udvalg af skydedørshåndtag.

Sørg altid for en god balance mellem farverne og vælg enhed i din indretning, så kombiner os skydedørssystem i samme farve som resten af dit dørbeslag og vinduesbeslag. Det sikrer et flot, matchende interiør.

Håndtag til skydedør eller greb til skydedør

Som du kan se, har du mange valgmuligheder i vores store udvalg af varianter. Tænk på farver som rustfrit stål, sort eller endda en flot autentisk rustfarvet variant. Vi leverer det passende håndtag til dit skydedørssystem. Uanset om du har valgt vores populære lige sorte model eller en Vintage-model, der virkelig giver dit interiør et Barnwood-look, har vi et passende dørhåndtag i vores sortiment. Et alternativ til de standardmodeller, der er monteret på overfladen og faktisk er skruet fast på døren, er at vælge et såkaldt skydedørshåndtag.

Populær montering af skydedørshåndtag

Til denne variant af standardhåndtaget til skydedøre har du brug for nogle mere specifikke værktøjer og den nødvendige erfaring med arbejdet. Desuden skal du tage hensyn til dørens tykkelse. For at montere sådanne skydedørshåndtag skal du lave en rille i din dør. Det er her, du placerer skydedørshåndtaget. En almindelig dybde af falsen er ca. 15 mm, men det varierer fra model til model. Se derfor nøje på beskrivelsen af den pågældende artikel; vi angiver altid rabattens dybde her, så du ved, hvad du kan forvente.

Bestil skydedørshåndtag til loftdørn

Bestil dit matchende skydedørshåndtag eller håndtag til skydedør i dag, ved køb af flere af de samme håndtag får du en interessant gradueret rabat. Vores større kunder, tænk på relationer som bygge- og håndværkerfirmaer samt gartnerier og tømrerfabrikker, nyder godt af yderligere fordele ved et personligt forretningsmiljø.

Virksomheder med en sådan erhvervskonto får bl.a. en fast rabatprocent på alle køb, en bekvem ordreoversigt og en fast kontaktperson i Wovar. Har din virksomhed endnu ikke en konto? Så anmod hurtigt om en, det er helt gratis at oprette en konto, og du kan begynde at drage fordel af det med det samme!