CURRENT LOCALE da-dk

1
Indkøbskurv
2
Dine data
3
Vedhæftet fil
4,7 ud af 8321 anmeldelser
4,7 ud af 8321 anmeldelser
  • Bestilt inden kl. 18:00, afsendt i dag
  • 30 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 1120 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!

Populaire producten

Skruer

Er du på udkig efter skruer? Så behøver du ikke at lede længere! Wovar er specialisten, når det kommer til alle former for befæstelsesmaterialer. Tænk på rustfrie stålskruer, bolte og møtrikker. Vi har også ekstra stærke forzinkede skruer til rådighed. Foretrækker du farve? Så har vi forskellige muligheder klar til dig. Ønsker du sorte skruer, hvide skruer eller måske farvede skruer til trespa eller tagsten. Hos os kan du finde både høj kvalitet i befæstelsesmaterialer og prisvenlige skruer. Skal du arbejde med hårdttræ, vil du stå over for garvesyre. Til dette har vi specielt belagte skruer i vores sortiment. Du kan vælge mellem gråt belagte skruer og bronze-gule belagte skruer. Wovar's lange skruer, såsom tællerskruer, er en løsning til store træbygningsprojekter. Små skruer som visse varianter af vores spånpladeskruer kan integreres i møbler eller andre mindre paneler.

Hos Wovar er det ikke vigtigt, hvilke skruer du søger. Vores komplette udvalg af skruer indeholder et gigantisk antal varianter. Da valget af den perfekte skrue nogle gange kan være udfordrende, tilbyder vi så meget information som muligt om vores skruer.

Vi har også alt tilbehør til skruer, som du kan finde hos os. Dette inkluderer borebits til at forbore, når du skruer i. Også forborebits til at indstøbe skruen anbefales f.eks. til terrasser. For at dreje skruerne i træet har du brug for en skruebit af den rette type. Wovar har forskellige bitssæt i vores sortiment, som inkluderer magnetiske bitsholdere. På den måde kan du straks stramme dine skruer. 

Have skruer

Er du på udkig efter skruer, der er velegnede til de fleste opgaver i og omkring huset? Med have skruer får du de perfekte skruer til hegn eller skruer til haveredskaber. Du har her mulighed for at vælge mellem et stort udvalg af skruemål. Fra små skruer til store skruer, skruer med en diameter fra 3 mm til 6 mm. Længden varierer fra 16 mm til over 15 centimeter. Til tunge konstruktioner anbefales det at bruge forzinkede skruer. Til fugtige omgivelser vælger du rustfri stål (RVS) have skruer. Disse er lavet af RVS 410, der ikke kun beskytter mod rust, men også mod høje niveauer af klor og salt. Skal du bygge et hegn af hårdttræsplanker? Så er det klogt at vælge belagte skruer. Disse er dækket af et tykt lag belægning, der beskytter mod de syrer, der findes i hårdttræ. På den måde kan du nyde dit hegn i ekstra lang tid. Gå direkte til rustfri stål have skruer, forzinkede have skruer, belagte have skruer og have skruer i sort eller hvid.