CURRENT LOCALE da-dk

1
Indkøbskurv
2
Dine data
3
Vedhæftet fil
4,7 ud af 8321 anmeldelser
4,7 ud af 8321 anmeldelser
  • Bestilt inden kl. 18:00, afsendt i dag
  • 30 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 1120 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!
Pergola hjørneforbindelse 7x7 cmPergola forbindelserBærere & holdereHome

Filter

Pergola hjørneforbindelse 7x7 cm

5 produkter

Pergola hjørneforbindelse 7x7 cm

Dette er pergola-hjørneforbindere til træstolper med en tykkelse på 7x7 cm. Dette er den mindste størrelse i vores sortiment af forbindelsesstykker til pergolaer. Med disse 7x7 cm pergola-hjørneforbindere kan du ikke kun lave lette pergolaer, men også f.eks. en ramme til en plantekasse, en udstillingsstand eller en disk. Disse pergola-hjørnestumper i stål til 7x7 cm stolper fås i 4 varianter. Så du kan vælge mellem hjørneelementer med 2,3 eller 4 udgange. Samlingen af forbindelseselementerne er let. Du finder nyttige tips på produktsiderne!

Skal du bygge en pergola med tykkere stolper? Intet problem! Vi sælger nemlig også 9x9 cm-forbindelsesstykker, 12x12 cm pergola-fastgørelsesstykker, 15x15 cm pergola-forbindelsesstykker og endda 20x20 cm-forbindelsesstykker!

Planlægger du at bygge din egen pergola? Med Wovars pergolaforbindelsesstykker kan du nemt bygge din egen pergola. Disse samlinger er velegnede til 7x7 cm stolper. De galvaniserede hjørneelementer er ekstremt stærke, så du kan bygge en robust pergola. Bygger du en pergola på et vindfyldt sted, eller vil du gerne plante klatreplanter? Så anbefaler vi, at du bygger en pergola med tykkere stolper. Hos Wovar kan du bestille mange andre størrelser af hjørneforbindelser i pergolaforbindelsessortimentet.

Lav din egen pergola

Det er meget nemt at lave en pergola med 7x7 cm stolper med disse pergolaforbindere. Du sørger selv for træstolperne i den rigtige størrelse og sætter dem ind i forbindelseselementerne. Derefter skruer du træet fast med vores rustfrie 4 x 50 mm haveskruer i rustfrit stål. Hvis du bruger nåletræ som f.eks. lærk douglas, behøver du ikke at forborre. Hvis du bruger hårdttræ, skal du dog gøre det! Brug et 3,0 mm tykt bor til hårdttræ.

Pergola led sort 7 x 7 bjælker

Vidste du, at vores pergola-stik også fås i sort? De fås til bjælker fra 85 mm tykkelse! Ud over disse beslag er det også muligt at bygge en pergola ved hjælp af vores karetskruer eller sænkede skruer.

Ønsker du at montere en harmonika skyggedug eller noget andet i eller på din pergola? Så overvej også de små beslag som karabinhager og musketonkroge. Udover pergola-elementer sælger Wovar også stolpeholdere.