CURRENT LOCALE da-dk

4,7 ud af 8321 anmeldelser
  • Bestilt i dag, leveret inden for 2-4 arbejdsdage
  • 30 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 1120 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!
Ukrudtsdug pr. meterUkrudtsdugeHave

Filter

Ukrudtsdug pr. meter

8 produkter
MÆRKE A TIL ALLE SKRUER, BOLTE OG ANDRE FASTGØRELSESELEMENTER
BILLIGERE END BYGGEMARKEDER
FRI LEVERING FRA 750 DKK

Ukrudtsdug pr. meter

Vil du gerne bestille ukrudtsdug, men har du ikke brug for en hel rulle? Bestil skræddersyet ukrudtsdug fra Wovar. Hos os er det muligt at bestille ukrudtsdug, også kendt som jorddug, pr. løbende meter (100 cm). Du angiver antallet, og vi skærer det til for dig. Ukrudtsdug bruges til at forhindre vækst af ukrudt og andre rødder og planter. Da ukrudtsdugen er UV-bestandig, lader den ikke lyset slippe igennem. Som følge heraf har ukrudtet ingen chance for at vokse, så du kan holde din grussti, have eller brolægning ukrudtsfri. Wovar leverer også matchende jorddugsstifter til fastgørelse af roddug.

Vi leverer ukrudtsdug i følgende bredder: 105, 125, 165, 210, 210, 330 og 420 cm. Tip til bestilling af den rigtige længde: Hvis du f.eks. har brug for 5 meter, skal du lægge tallet 5 i indkøbskurven. Bemærk venligst, at tilpassede ukrudtsduge ikke kan returneres.

Ud over ukrudtsdug pr. meter er det også muligt at bestille den pr. hel rulle på 100 meter.

Fordelen ved ukrudtsdug er, at selv om det ikke lader lyset passere, er det gennemtrængeligt for vand. Derfor vil kluden ikke fyldes med vand. Ukrudtsdug er derfor også ideel til brug mellem dine planter.

Hvordan lægges ukrudtsdug?

  1. Beregn på forhånd, hvor mange kvadratmeter ukrudtsdug du har brug for, så du ved, hvor bred og lang du skal bestille. 
  2. Skal du lægge flere strimler ukrudtsdug ved siden af hinanden? Sørg for, at de overlapper hinanden med ca. 20 cm. På den måde undgår du huller mellem ukrudtsdugene og forhindrer lyset i at trænge igennem.
  3. Når du lægger ukrudtsdugen ud, skal du bruge sten i hvert hjørne, så du nemt kan lægge den ned, og den ikke kan blæse væk. Skær ukrudtsdugen let til med en stanley-kniv. 
  4. Herefter fastgør du ukrudtsdugen med jorddugsnåle, så dugen ikke let kan flytte sig efter den tid.

Leder du efter ukrudtsdug pr. meter? Så se vores udvalg af ukrudtsdug pr. meter under det komplette udvalg af ukrudtsdug. Afslutter du siderne med en kantbånd? Tjek vores tilbud!