CURRENT LOCALE da-dk

1
Indkøbskurv
2
Dine data
3
Vedhæftet fil
4,7 ud af 8321 anmeldelser
4,7 ud af 8321 anmeldelser
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!
  • 30 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 1120 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hyldeknægte

Leder du efter lidt ekstra stemning i dit hjem, på terrassen eller udenfor? Brug derefter hyldebærere. Det gør det nemt at lave en væghylde, som du kan bruge som bogreol eller hylde til andre fine ting som stearinlys, mapper, lamper eller fotos. Hyldeholdere giver også ekstra opbevaringsplads, da du kan få plads til meget på dem. Hylder i dit hjem kan derfor udfylde flere funktioner. Uanset om du er på udkig efter en måde at tage din indretning til det næste niveau eller at opbevare dine ting på. Med hyldebærere kan du selv bestemme, hvor og hvordan du vil arrangere det!

Hos os finder du forskellige typer hyldebærere i forskellige størrelser. Vælg mellem hyldeknægte i stål, hyldeknægte i aluminium, hyldeknægte i læder eller blinde hyldeknægte. Hver type hyldeknægte tilføjer sin egen slags atmosfære. Vælg f.eks. vores sorte hyldeknægte for at skabe en landlig atmosfære i din stue. Du kan også hurtigt skabe en dejlig hjemlig følelse med hyldebærere i læder. Er du mere på udkig efter et industrielt look? Så vælg vores industrielle hyldebærere. Foretrækker du et elegant og moderne design? Så fastgør en hylde usynligt med vores blinde hyldeholdere.

Vil du placere bøger på dine hylder med hyldeknægte? Derefter skal der være en maksimal afstand på 40 cm og en minimumstrætykkelse på 30 mm. Meget populære er stilladsbrædder, som normalt er 19 cm brede. Placer to af dem ved siden af hinanden, så de får en fin bredde til bøger eller mapper. Du kan også bruge hyldeholdere til at skabe opbevaringsplads i dit opbevaringsrum eller bryggers.

Video: Valgguide, hvilke hyldebærere skal du vælge?

For at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg af hyldebærer giver videoen nedenfor en praktisk forklaring på vores forskellige typer hyldebærere.

Stål hyldebærer samling

Hver Wovar hyldebærer har 6 monteringshuller og er velegnet til universel brug. Du monterer den korteste side af hyldebæreren på væggen. Disse skruehuller har en diameter på ca. 9 mm. Fastgør hyldeknægten til væggen med vores Pozidrive-skruer 5 x 50 mm. For at forankre skruerne i væggen skal du bruge en nylonprop 8 x 40 mm til at forankre skruerne i væggen. Bor et 50 mm dybt hul i stenen. Fyld hullerne med propperne, og skru hyldeholderne fast.

Monteringshullerne på hyldeholderenes langside har en diameter på 7 mm. Du skal blot skrue brædderne fast med vores 4,0 mm tykke pozidrive-skruer, der er zinkbelagte. Du bestemmer længden af skruen afhængigt af pladetykkelsen. Hovedet på vores pozidrive-skruer er bredt nok til at stramme dine brædder fast. Pozidrive-skruer fra Wovar passer fint på hyldeholderne og skaber en pæn finish. Bredden på hyldeholderne er ca. 30 mm. Det anbefales, at hyldebeslagene placeres med højst 60 cm mellemrum. Dette vil opretholde en høj bæreevne.

Hyldeholdere sort tung

Stålreolstativer fra Wovar er fremstillet af jernstærkt galvaniseret stål og har en høj bæreevne. Wovars hyldeknægte i stål kaldes også for tunge hyldeholdere. Wovar leverer hyldebærere i stål i størrelserne 20 x 30 cm, 25 x 40 cm og 33 x 50 cm.

Hyldeholderne i sort metal er næsten identiske med de galvaniserede hyldeholdere. Forskellen er, at de sorte hyldebærere har en pulverlakering af høj kvalitet og et sort toplag. Pulverlakken trænger dybt ind i zinkbelægningen og giver en god vedhæftning og høj beskyttelse mod rust og korrosion. Den sorte topcoat har en høj slidstyrke og giver en elegant glans. Monteringshullerne er identiske med hullerne i de galvaniserede hyldebærere. Brug sorte skruer 5 x 50 mm til at fastgøre de sorte hyldebærere til væggen. Du vælger galvaniserede skruer sort galvaniseret 4 mm tykke til at skrue hylderne fast med.

Hyldeknægte metal hvid

Hyldeknægte hvid metal hvid har en hvid belægning. Denne belægning beskytter stålet godt mod rust, hvilket gør det velegnet til både indendørs og udendørs installation. Ligesom de galvaniserede hyldeknægte har denne hylde 6 skruehuller. Monteringen foregår også på samme måde. For at opnå en smuk finish anbefaler vi, at du bestiller vores dæksler i hvidt. Du skal blot trykke dem ind i pozidrive-hovedet. En lille dråbe lim sikrer, at hætten ikke går af.

Udover sorte hyldeknægte leverer Wovar også hyldeknægte i kraftig galvaniseret stål. Planlægger du snart at starte et nyt jobprojekt? Se også vores slædebolte, trægevindbolte eller sænkede skruer.

Industrielle Hyldeknægte

Denne type reoler adskiller sig fra normale reoler især ved sit udseende. De industrielle hyldeknægte er meget populære på grund af deres stil. Disse hyldeknægte har en mat sort premium-belægning, som gør dem egnede til ekstreme (vejr)forhold. Det gør dem meget velegnede til udendørs brug. En fryd for øjnene. De leveres også med alle de tilhørende fastgørelseselementer, så du kan komme i gang med det samme og nemt montere din hyldebærer til industrien.

Hyldeknægte i læder

Wovars Hyldeknægte i læder har en unik og stilfuld karakter og er af høj kvalitet. Det skyldes, at læderet til disse hyldebærere er fremstillet af 100 % kvæglæder fra Europa. Desuden er læderet garvet på en halvvegetabilsk måde. Denne garvningsproces forlænger læderets levetid, så du kan nyde disse unikke hyldebærere i lang tid.

Læderhyldehylderne leveres i sæt af to og omfatter ikke monteringsbeslag. De har to monteringshuller pr. hyldebærer og er nemme at samle. De fås også i 5 forskellige farver: sort, grå, antracit, cognac og brun. Så der er noget for enhver smag!

Vægskinnesystemer

Med Wovar vægskinnesystemer, også kendt som F-systemer, kan du nemt skabe et fleksibelt system med forskellige hyldebærere på din væg. Du fastgør skinnerne på væggen og kan selv vælge, hvor du vil placere hylderne. På denne måde kan du skabe et smukt vægskinnesystem på ingen tid.

Den store fordel ved et vægskinnesystem i forhold til hyldebærere er, at du kan justere vægskinnesystemet, når du vil. Du kan f.eks. tilføje ekstra hylder eller ændre højden på en hylde. Denne variant af hyldeknægte fås i både hvid og sort. Dette sorte reolsystem ser f.eks. godt ud i et moderne interiør. 

Video: Hvordan monterer jeg hyldeholdere på væggen?

Bestil Hyldeknægte

Bestil dine hyldeknægte i dag til en konkurrencedygtig pris hos Wovar. Og har du et bygge- og anlægsfirma eller er du anlægsgartner? Så får du ekstra fordele med en erhvervskonto! Du kan f.eks. få en øjeblikkelig fast virksomhedsrabat og din egen kontaktperson.

Ud over hyldeholdere leverer Wovar også matchende væghylder. På denne måde kan du færdiggøre dit interiør!