CURRENT LOCALE da-dk

4,7 ud af 8321 anmeldelser
  • Bestilt i dag, leveret inden for 2-4 arbejdsdage
  • 30 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 1120 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!
Ukrudtsdug på rulleUkrudtsdugeHave

Filter

Ukrudtsdug på rulle

8 produkter
MÆRKE A TIL ALLE SKRUER, BOLTE OG ANDRE FASTGØRELSESELEMENTER
BILLIGERE END BYGGEMARKEDER
FRI LEVERING FRA 750 DKK

Ukrudtsdug på rulle

Har du brug for store mængder ukrudtsdug? Benyt dig af en konkurrencedygtig pris hos Wovar og bestil ukrudtsdug på en hel rulle på 100 meter. Vi leverer A-kvalitet 110grm2 UV-resistent ukrudtsdug i 110grm2. Vores jorddug til under terrasser og under grus er også fremstillet af 50% genbrugsplast. Fordi ukrudtsdugen er UV-bestandig, vil den ikke lade lyset slippe igennem. Som følge heraf har ukrudt ingen chance for at vokse.

Vi leverer ukrudtsdug på 100-meter ruller i følgende bredder: 105, 125, 165, 210, 330 og 420 cm.

Ud over ukrudtsdug på ruller af 100 meter er det hos Wovar også muligt at bestille skræddersyet ukrudtsdug pr. meter. Ud over vores ukrudtsdug kan du også se alle vores presenninger og byggefolier.

Fordelen ved ukrudtsdug er, at selv om det ikke lader lyset passere, er det gennemtrængeligt for vand. Derfor vil stoffet ikke fyldes med vand. Jorddug er derfor også ideel til brug mellem dine planter.

Lægning af ukrudtsdug

  1. Beregn på forhånd, hvor mange kvadratmeter ukrudtsdug du har brug for, så du ved, hvilken bredde og længde du skal bestille.
  2. Skal du lægge flere strimler ukrudtsdug ved siden af hinanden? Sørg for, at de overlapper hinanden med ca. 20 cm. Det forhindrer alligevel lyset i at trænge igennem.
  3. Når du lægger ukrudtsdugen ud, skal du bruge sten i hvert hjørne, så du nemt kan lægge den ned, og den ikke kan blæse væk. Skær ukrudtsdugen let til med en Stanley-kniv. 
  4. Fastgør ukrudtsdugen med jorddugsnåle, så dugen ikke let kan flytte sig efterhånden.

Leder du efter ukrudtsdug på 100-meter ruller? Så se vores udvalg af ukrudtsdugsruller under det komplette ukrudtsdugstilbud. Har du brug for at fastgøre ukrudtsdugen ved hjælp af kantbånd? Så se vores udvalg af kantbånd.