CURRENT LOCALE da-dk

4,7 ud af 8321 anmeldelser
  • Bestilt i dag, leveret inden for 2-4 arbejdsdage
  • 30 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 1120 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!
Bedafgrænsning plastBedafgrænsningHave

Filter

Bedafgrænsning plast

13 produkter
MÆRKE A TIL ALLE SKRUER, BOLTE OG ANDRE FASTGØRELSESELEMENTER
BILLIGERE END BYGGEMARKEDER
FRI LEVERING FRA 750 DKK
MÆRKE A TIL ALLE SKRUER, BOLTE OG ANDRE FASTGØRELSESELEMENTER
BILLIGERE END BYGGEMARKEDER
FRI LEVERING FRA 750 DKK

Bedafgrænsning plast

Leder du efter fleksible bedkanter og tilsvarende stifter til fastgørelse? Wovars plastkantbånd sikrer, at du skaber smukke opdelinger i din have. Du kan f.eks. adskille din grussti eller dit blomsterbed fra din græsplæne. Har du en snoet grussti eller et rundt blomsterbed? Ingen bekymringer! Alle plastikgrænser er meget fleksible og kan placeres i enhver ønsket position. Bordene leveres på ruller, så du kan selv klippe dem til, og det er ikke nødvendigt at forbinde borderne. Wovar plastborter er UV-bestandige og falmer ikke i solen. Desuden rådner de ikke på grund af vand. Kort sagt kan du med de forskellige farver af plastikbælter i kantbånd nemt skabe pæne border i din have i enhver situation.

Wovar leverer også Corten-stålkanter, som får en smuk rustfarve ved hjælp af en særlig behandling. Er du nysgerrig? Se hele udvalget på vores Cortenstålkanter.

Wovars plastkantbånd fås i fire forskellige farver: sort, grå, taupe og grøn. Du kan også bestille praktiske jordpæle til at fastgøre borderne. Pindene fås også i sort, grøn, taupe og grå. Kantpælene er 15 cm høje, og du kan selv bestemme, hvor langt ned i jorden du vil fastgøre dem. Men jo dybere i jorden, jo mere solidt er det. Jordspyddene giver ekstra styrke og er også 26,7 cm lange.

Fordele ved plastkanter

Det har en række fordele at bruge plastkantbånd. Vi opregner fordelene for dig:

  • Plastikkantbånd er meget fleksible og derfor nemme at bruge til snoede stier eller runde blomsterbede. 
  • Plast rådner ikke og forbliver derfor i god stand i meget lang tid. 
  • Plasten er UV-behandlet, så farven ikke visner i solen.
  • Plastikrabatterne leveres på ruller og kan nemt skæres til i størrelse. På den måde får du en enkelt kantbort uden at skulle sætte stykker sammen.
  • Bordene er fremstillet af genbrugsmateriale. Så du gør noget bæredygtigt!

Montering af kantplast

Du kan sagtens selv montere plastik til plænekanterne. Lav en grøft på det sted, hvor du vil have kantbåndet. Brug en skovl eller en lille haveske til dette formål. For at sætte kanten fast i jorden anbefaler vi, at du graver en grøft på mindst 10 til højst 15 cm. Placér den tilskårne kant i renden, og fyld op med jord, sand eller grus. Tryk den godt ned for at forhindre, at den synker. Derefter kan du bruge jordpinde, som du slår ned i jorden hver 50. cm med en gummihammer. Sørg for, at pælens læbe falder rundt om kanten. Jo tættere du hamrer pælene ned i jorden, jo mere solidt bliver borderet. 

Selvudtrækkende kant plastik

Du kan nemt selv forlænge en plastikramme. Det gør du ved at skære 10 cm af kanten af plastkanten og bruge den som forbindelsesstykke. Placér dette afsavede stykke bag de to kanter, som du vil forbinde, og skru det fast med vores rustfrie haveskruer i rustfrit stål.

Bestilling af plastkanter

Bestil dine plastik kantbånd og de matchende jordpæle nu billigt hos Wovar! Det sikrer et pænt og luksuriøst udseende til din have. Har du dit eget bygge- eller hobbyfirma eller er du haveejer? Så opret en erhvervskonto hurtigt og få bl.a. glæde af en fast erhvervsrabat. Du får også en fast kontaktperson og en praktisk ordreoversigt.

Er du nysgerrig efter alle vores typer af kantbånd? Tag et kig på vores samlede udvalg af kantbånd.