CURRENT LOCALE da-dk

4,7 ud af 8321 anmeldelser
  • Bestilt i dag, leveret inden for 2-4 arbejdsdage
  • 30 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 1120 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!

Populære produkter:

Dør- og vinduesbeslag

Skal du selv hænge en dør op eller renovere en gammel dør? Så skal du selvfølgelig bruge dørhængsler, dørgreb og dørbeslag. Det gælder også indstikslåse som magnetlåse og matchende vinduesgreb til dine dreje-kip-vinduer. Wovar har et bredt udvalg, når det gælder dør- og vinduesbeslag. Du kan vælge mellem mange forskellige låse og hængsler til både indvendige og udvendige døre. 

Ørgreb og dørbeslag

Enhver dør har også et dørhåndtag. Dørgrebet bestemmer i høj grad, hvordan døren ser ud. Derfor bør du vælge et smukt dørgreb fra Wovar. Hos os kan du vælge mellem mange forskellige dørgreb. Blandt andet dørbeslag på skjold eller dørbeslag på rosetter. For ekstra sikkerhed ved din dør skal du vælge en god lås. Til toiletdørsbeslag er det en simpel blok, men til almindelige døre kan du bruge forsænkede cylinderlåse. Skal du være med på tidens trend? Så gå efter sorte dørbeslag. Hvis du kan lide bekvemmelighed, så vælg vores komplette dørbeslagssæt til indvendige og udvendige døre. Så får du et dørgreb af høj kvalitet inklusive en af vores dørlåse af den bedste kvalitet! Hvis dit dørgreb stadig er i god stand, men din dørplade eller roset er beskadiget, kan du nøjes med at udskifte den. Vælg mellem en af vores dørskærme og dørrosetter, og udskift den selv, mens du beholder dit gamle dørgreb. Er du mere til dørbeslag i rustfrit stål som f.eks. dørhåndtag i rustfrit stål? Så er kategorien dørbeslag i rustfrit stål en perfekt mulighed, men du er også kommet til det rette sted for nye retro-dørbeslag. 

Populære skydedørssystemer

I vores meget populære kategori med skydedørssystemer finder du en lang række forskellige løsninger til skydedøre. Loftsdøre er for eksempel meget populære og er nemme at lave med vores skydedørsskinner til indvendige døre. Med dette system hænger din indvendige dør på en øvre skinne, der er monteret på væggen. Din dør glider frem og tilbage og behøver ikke at blive smækket op, hvilket sparer en masse plads i dit hjem.
Det kan bruges i soveværelset, bryggerset eller med vores skråvægsbeslag på loftet. Ønsker du et greb eller skydedørsgreb, kan du se vores udvalg af skydedørsbeslag.