CURRENT LOCALE da-dk

1
Indkøbskurv
2
Dine data
3
Vedhæftet fil
4,7 ud af 8321 anmeldelser
4,7 ud af 8321 anmeldelser
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!
  • 30 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 1120 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!
Flex Fence Drejelameller SortFlex Fence DrejelamellerHaveHome

Filter

Flex Fence Drejelameller Sort

4 produkter

Flex Fence Drejelameller Sort

Leder du efter sorte drejelige lameller til flexhegn? Køb Flex Fence Drejelameller er skinner, som du kan placere planker i. Disse lameller fungerer som persienner og giver privatliv i din have eller dit hjem. Det gode ved dette flexhegn er, at de kan drejes. Ved at dreje flexhegnet åbent kommer der mere lys og luft ind, og ved at dreje lamellerne lukket skaber du mere privatliv og reducerer mængden af lys, der kommer ind. Disse sorte roterende lameller kan bruges til mange formål på mange måder. Du kan bruge dem i din baldakin som et vindue, som en væg og endda som et tag. Selv at lave et hegn er slet ikke noget problem med disse roterende lameller. Wovar leverer det sorte flexhegn i en række forskellige længder, nemlig 50 cm, 95 cm, 122 cm, 165 cm og 220 cm. 

Montering af et Flex Fence Drejelameller

Vores flexhegn kan derfor bruges til utroligt mange forskellige formål. Flexhegnet bruges oftest til vinduer og vægge i en baldakin eller veranda. Du kan åbne lamellerne i godt vejr og lukke dem igen i stærk blæst eller solskin. Derudover kan du også bruge flexhegnet til et hegn, en port eller endda som tag på din baldakin. En vigtig fordel ved disse flexhegn er, at de er ret nemme at montere.

Køb Flex Fence Drejelameller 

Med Wovars Køb Flex Fence Drejelameller Sort kan du skabe en fantastisk siddeplads eller baldakin med vores sorte flexhegn. Bestil dit flexhegn hurtigt hos Wovar til en super konkurrencedygtig pris! Oven i købet får du også mængderabat ved store ordrer. Har du en virksomhed i bygge- eller håndværksbranchen? Så opret hurtigt en erhvervskonto og nyd godt af mange fordele.

Er sort ikke helt den farve, du leder efter? Så tag et kig på vores andre tilgængelige Flex Fence Drejelameller og -farver.