CURRENT LOCALE da-dk

1
Indkøbskurv
2
Dine data
3
Vedhæftet fil
4,7 ud af 8321 anmeldelser
4,7 ud af 8321 anmeldelser
 • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!
 • 30 dage returret
 • Betal sikkert bagefter
 • Fri levering fra 1120 DKK
 • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!
Flex Fence Drejelameller sort rustfrit stål 165 cm - 2 stk.Flex Fence Drejelameller SortFlex Fence DrejelamellerHome

Flex Fence Drejelameller sort rustfrit stål 165 cm - 2 stk.

draaibare_lamellen_rails_zwart
flexfence_lang_zwart
draaibare_lamellen_rails_zwart
flexfence_lang_zwart
1.117,43 kr.
893,94 kr. ex. moms
Kasse
Tilstrækkeligt lager.
Bestilt til 21:30, afsendt samme dag
Betal sikkert og trygt.
Flere betalingsmetoder

Hvorfor vælge Flex Fence Drejelameller sort rustfrit stål 165 cm - 2 stk.?

 • Ruster ikke på grund af rustfrit stål
 • Let at samle
 • Let at justere

  Flex Fence Drejelameller sort rustfrit stål 165 cm - 2 stk.

  Eksklusivt tilgængelig hos Wovar: Flex Fence roterende lameller sort rustfrit stål! Med dette sorte flexhegn fra Wovar kan du skabe et smukt svingbart hegn eller en markise på ingen tid. Dette sæt indeholder 2 skinner i rustfrit stål på 165 cm og leveres med monteringsmateriale. Du kan fastgøre 14 plader i disse skinner. Desuden kan skinnerne monteres både horisontalt og vertikalt.

  Bemærk venligst: Dette er Flex Fence-skinner, brædder skal bestilles separat.

  Montering af sort flex fence

  Du skal bestille ekstra skruer til at fastgøre hylderne. De medfølgende skruer er kun beregnet til fastgørelse af skinnerne. Monteringshullerne til hylderne er 4 mm. Til montering af hylderne anbefaler vi derfor, at du bruger sorte skruer 3,5 x 16 mm til at montere hylderne. Desuden anbefaler vi en maksimal hyldelængde på 180 cm.

  De egnede brædder er 1,6-1,8 cm tykke og 14-14,5 cm brede. Brug f.eks. imprægnerede fyrretræsplader eller glat høvlede hegnsplader af hårdttræ. Under de matchende produkter finder du et praktisk sæt med 14 sorte træplader af fyrretræ. Foretrækker du en anden farve planker? Så tag et kig på vores andre færdige plankesæt. Du finder disse i kategorien flexhegns drejelameller.

  Forsigtig! De fleste træsorter indeholder syrer. Disse kan efterlade et tyndt lag rust på skinnerne. Vores omfattende tests har vist, at det ikke påvirker den stærke farve, og at du nemt kan tørre det af. For kystprovinserne er denne effekt en smule forstærket. Selv da har det ingen negative virkninger, og du kan nemt tørre det væk.

  Video: Flex Fence Roterende lameller samling

  Skæring af drejelameller

  Wovars drejelige lameller er nemme at forlænge og forkorte. Forlæng lamellerne ved at lægge 2 lameller oven på hinanden. Hvis det er for langt, kan du afkorte dem til den ønskede længde med en nedstryger. Det gør det nemt at lave dine egne skodder til haven. I videoen nedenfor viser vi dig, hvordan du afkorter og forlænger flexfence-roterende lameller.

  Bestil sorte roterende lameller 165 cm

  Bestil dine sorte roterende lameller i rustfrit stål udelukkende hos Wovar! Byggefirmaer, anlægsgartnere og lignende virksomheder i bygge- og anlægs- og håndværkerbranchen får ekstra fordele med en erhvervskonto. Du får f.eks. en fast rabat på alle dine ordrer og får din egen kontaktperson, så du får en personlig kundeoplevelse! Så tilmeld dig hurtigt og bliv erhvervskunde i dag!

  Er dette flexhegn i sort rustfrit stål ikke helt det, du leder efter? Så tag et kig på vores andre flexhegns drejelameller. Vi leverer også et sort flexhegn af høj kvalitet i plast og flexhegn i rustfrit stål i forskellige størrelser.

  Bemærk: Ved ankomsten kan flexhegnet se en smule slapt ud. Det er dog ikke noget problem, for du kan selv bestemme, hvor let eller tungt lamellerne skal åbnes. Du løser det nemt ved at stramme kontramøtrikken i lamellernes U-profil. Når du strammer den, strammes holderne. Brug en vandpumpetang til dette formål. Bemærk: gør dette, før du monterer lamellerne, for efter monteringen kan du ikke længere nå dem

  1.117,43 kr.
  893,94 kr. ex. moms
  Kasse
  Tilstrækkeligt lager.
  Bestilt til 21:30, afsendt samme dag
  Betal sikkert og trygt.
  Flere betalingsmetoder
  MÆRKE A TIL ALLE SKRUER, BOLTE OG ANDRE FASTGØRELSESELEMENTER
  BILLIGERE END BYGGEMARKEDER
  FRI LEVERING FRA 750 DKK