CURRENT LOCALE da-dk

4,7 ud af 8321 anmeldelser
  • Bestilt i dag, leveret inden for 2-4 arbejdsdage
  • 30 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 1120 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!
Bedkanter stålBedafgrænsningHave

Filter

Bedkanter stål

7 produkter
MÆRKE A TIL ALLE SKRUER, BOLTE OG ANDRE FASTGØRELSESELEMENTER
BILLIGERE END BYGGEMARKEDER
FRI LEVERING FRA 750 DKK

Bedkanter stål

Leder du efter bedkanter i stål? Stålkanter er ikke kun meget smukke, men også meget holdbare. Med desse border kan du nemt skabe adskillelser i din have. Adskil f.eks. dit blomsterbed eller din grussti fra græsplænen, og giv det et pænt udseende. Du kan også montere stålkanterne i rette vinkler eller kurver. Det skyldes, at stålet er fleksibelt!

Hos Wovar kan du vælge mellem det populære bedkanter i cortenstål samt en galvaniseret og sort variant i plast. Cortenstål har en rustbrun farve og fås i forskellige størrelser. Den galvaniserede version giver en lysere kant og passer godt ind i haver med f.eks. grå nuancer. Den sortbelagte kant giver derimod din have et mere landligt udseende. Med disse variationer er der et passende stålhegn til enhver have!

Ud over stålborde kan du også vælge plastborde i forskellige farver. Tag et kig på vores bedafgrænsing.

En kantliste af stål har en række fordele. For eksempel er grænserne meget modstandsdygtige over for temperatursvingninger og alle former for nedbør. Så med en stålgrænsegrænse vælger du en grænse af hensyn til holdbarheden. Desuden er det nemt at placere og forbinde grænserne, så de i sidste ende danner en smuk helhed. Stålrammernes fleksibilitet gør dem også multifunktionelle. Så en snoet havesti eller et rundt blomsterbed er slet ikke noget problem. Selv lige hjørner er lette at bøje ind i stålet med en mursten. Dette gør borderne velegnede til dekorative, men også til rene og moderne haver!

Montering af stålkanter

Du kan nemt installere en stålkant i jorden. Vi forklarer dig det i et par enkle trin:

  • Beregn, hvor mange kantbånd du skal bruge, og rund altid tallet opad for at være sikker på, at du har nok.
  • Grav en grøft på det sted, hvor du vil have kanten af kanten. For at opnå en pæn finish anbefaler vi en dybde på ca. 13 cm, men det står dig naturligvis helt frit for, hvordan du vil gøre det.
  • Placér kantkanterne i renden, og forbind dem let. Brug en gummihammer til at hamre grænserne godt fast i jorden. Brug om nødvendigt et vaterpas til at udjævne kanterne.
  • Med en flex kan du afkorte kanten af kanten, hvis det er nødvendigt.
  • Renden genopfyldes med jord eller grus. Dette sikrer ikke kun en pæn finish, men styrker også kantkanten. 

Ønsker du at købe stålkanter?

Køb din stålkantkant hos Wovar nu til lave priser! På denne måde kan du nemt skabe et pænt og luksuriøst udseende i din have. Har du dit eget bygge- eller hobbyfirma, eller er du gartner? Så opretter du hurtigt en erhvervskonto og får bl.a. en fast erhvervsrabat. Du får også en fast kontaktperson og en praktisk ordreoversigt.

Ud over stålrammer har Wovar også plastvarianter! Se vores komplette udvalg af border.