• Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!
  • 100 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 745 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!

Dine valgte filtre

Sorter efter
Tykkelse
Længde
Farve
lager
Pris
til

Stolpespyd

I denne kategori finder du spidse stolpeholdere i galvaniseret stål. Du kan stikke disse stolpeholdere ned i jorden takket være spidsen og placere en firkantet havepæl i træ her. Du kan derefter montere din 7x7, 9x9, 12x12 eller 15x15 cm træstolpe på disse stolpeholdere med vores forsænkede skruer eller stolpeholderskruer på ca. 4 cm længde. Hos Wovar er reglen, at du bestiller dine spidse stolpeholdere inden kl. 21:30, og vi leverer til dit hjem inden for 2-4 hverdage. Hvis du leder efter stolpeholdere med flad plade til montering på beton eller din terrasse, så tjek denne side.

mængde produkter
Sorter efter lagerstatus
1-14 af 14 produkter
A-mærke til alle dine skruer, bolte og andre byggematerialer
Billigere end byggemarkeder
Fri levering fra 745 DKK
A-mærke til alle dine skruer, bolte og andre byggematerialer
A-mærke til alle dine skruer, bolte og andre byggematerialer
Billigere end byggemarkeder
Fri levering fra 745 DKK
A-mærke til alle dine skruer, bolte og andre byggematerialer

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

En stolpeholder med spids installeres nemt ved først at grave et hul i jorden. Derefter kan du hamre stolpeholderen med pæl ned i jorden. Derefter skovler du hullet til igen. Den nødvendige dybde og størrelsen af hullet varierer afhængigt af størrelsen af selve stolpeholderen. Du kan læse mere om dette på produktsiderne.

Det er nemt at montere hegnspæle med stolpeholdere med en spids. Det skyldes, at du kun behøver at grave et lille hul, hvorefter du sætter den spidse stolpeholder fast i jorden. Du forhindrer også, at træstolperne på dit hegn begynder at rådne efterhånden. Hvis du ønsker at installere et hegn eller en pergola på en asfalteret overflade, er det bedre at bruge stolpeholdere på plade.

Wovar Blog
Alle de nyeste trends inden for DIY!
Læs mere
Bliv en erhvervskunde

Flere og flere håndværkere, gartnere og tømmerhandlere opdager Wovar:

  1. Ekstra rabat for engroskunder;
  2. Direkte kontakt med uddannet specialist;
  3. En praktisk ordrehistorik;
Læs mere

For stolpespyde til 7x7, 9x9, 12x12 og 15x15 cm bør du til hegn, hvor der er meget vind, også sørge for stormankre og vinklede bjælker i hjørnerne. Dette vil forhindre, at dine spidse stolpeholdere kollapser under presset. Dette er stadig nogle gange undervurderet. Men retfærdighed er retfærdighed, en stolpe i jorden er altid mere robust end en jernstolpe med spids i jorden.

Montering af stolpespyd

En stolpeholder med spids er meget nem at installere i f.eks. din have. Du har en række muligheder for dette. For det første kan du vælge at sætte den spidse stolpeholder direkte ned i jorden. Dette er den hurtigste, men også den svageste måde at installere spidse stolpeholdere på. Som et solidt alternativ kan du kollapse den spidse stolpeholder. For at gøre dette skal du grave en grube på det sted, hvor stolpeholderen skal placeres. Derefter hælder du hurtigbeton i dette hul, hvorefter du indsætter stolpen. Når det er hærdet, har du et meget stærkt fastgørelsespunkt for dine stolper.