CURRENT LOCALE da-dk

4,7 ud af 8321 anmeldelser
  • Bestilt i dag, leveret inden for 2-4 arbejdsdage
  • 30 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 1120 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!

Filter

Stolpespyd

17 produkter
MÆRKE A TIL ALLE SKRUER, BOLTE OG ANDRE FASTGØRELSESELEMENTER
BILLIGERE END BYGGEMARKEDER
FRI LEVERING FRA 750 DKK
MÆRKE A TIL ALLE SKRUER, BOLTE OG ANDRE FASTGØRELSESELEMENTER
BILLIGERE END BYGGEMARKEDER
FRI LEVERING FRA 750 DKK

Stolpespyd

I denne kategori finder du spidse stolpeholdere i galvaniseret stål. Du kan stikke disse stolpeholdere ned i jorden takket være spidsen og placere en firkantet havepæl i træ her. Du kan derefter montere din 7x7, 9x9, 12x12 eller 15x15 cm træstolpe på disse stolpeholdere med vores forsænkede skruer eller stolpeholderskruer på ca. 4 cm længde. Hos Wovar er reglen, at du bestiller dine spidse stolpeholdere inden kl. 21:30, og vi leverer til dit hjem inden for 2-4 hverdage. Hvis du leder efter stolpeholdere med flad plade til montering på beton eller din terrasse, så tjek denne side.

For stolpespyde til 7x7, 9x9, 12x12 og 15x15 cm bør du til hegn, hvor der er meget vind, også sørge for stormankre og vinklede bjælker i hjørnerne. Dette vil forhindre, at dine spidse stolpeholdere kollapser under presset. Dette er stadig nogle gange undervurderet. Men retfærdighed er retfærdighed, en stolpe i jorden er altid mere robust end en jernstolpe med spids i jorden.

Montering af stolpespyd

En stolpeholder med spids er meget nem at installere i f.eks. din have. Du har en række muligheder for dette. For det første kan du vælge at sætte den spidse stolpeholder direkte ned i jorden. Dette er den hurtigste, men også den svageste måde at installere spidse stolpeholdere på. Som et solidt alternativ kan du kollapse den spidse stolpeholder. For at gøre dette skal du grave en grube på det sted, hvor stolpeholderen skal placeres. Derefter hælder du hurtigbeton i dette hul, hvorefter du indsætter stolpen. Når det er hærdet, har du et meget stærkt fastgørelsespunkt for dine stolper.