CURRENT LOCALE da-dk

4,7 ud af 8321 anmeldelser
  • Bestilt i dag, leveret inden for 2-4 arbejdsdage
  • 30 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 1120 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!

Populære produkter:

Have

Wovar Havedekoration

Har du planer om at anlægge en ny have, eller ønsker du at udvide din eksisterende have? Så er du kommet til det rette sted hos Wovar. Omkostningerne ved haveanlæg behøver ikke at være høje, når du gør det selv. Uanset om du vil anlægge en have med en smuk grussti og græsbund eller skabe et opholdsområde med en overdækning. Hos Wovar har du mange muligheder. Det er meget nemt at lave en havekant med vores kanter, og det giver et smukt resultat. Tilføj lameller for at skabe et attraktivt siddeområde med vores roterende lameller til flexhegn.

Flex Fence roterende lameller

Leder du efter roterende lameller til at placere i din have? Med vores flexhegnslameller i rustfrit stål kan du gøre det på en meget flot måde. Vores skinner er 50 cm, 95 cm, 165 cm og 220 cm lange. Lamellerne er skinner, som gør det nemt at lave dit eget gyngende hegn eller gyngende tag. Skinnerne er lavet af rustfrit stål, så de ikke ruster. Du kan kombinere disse skinner med brædder efter eget valg. Så du kan lave smukke sorte roterende lameller, hvide roterende lameller eller enhver anden farve. Du kan også afkorte lamellerne, hvis du ønsker at lave en anden størrelse. Placer lamellerne vandret eller lodret for at skabe en roterende solafskærmningsdør i haven.

Havekanter

Vi har forskellige muligheder for kanter i cortenstål og plast til din have. Cortenstål er et holdbart produkt til haven. Det skyldes den særlige behandling, der giver det en rusten farve. Hvis du ikke vil have rustfarvede kanter, kan du vælge en af vores andre stålkanter. De fås i grå som galvaniserede stålkanter, men også i sort med en tyk pulverlakering. Plastkanten fås som grøn kant, sort kant og grå kant.