CURRENT LOCALE da-dk

4,7 ud af 8321 anmeldelser
  • Bestilt i dag, leveret inden for 2-4 arbejdsdage
  • 30 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 1120 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!
Cortenstål bedkantBedafgrænsningHave

Filter

Cortenstål bedkant

18 produkter
MÆRKE A TIL ALLE SKRUER, BOLTE OG ANDRE FASTGØRELSESELEMENTER
BILLIGERE END BYGGEMARKEDER
FRI LEVERING FRA 750 DKK
MÆRKE A TIL ALLE SKRUER, BOLTE OG ANDRE FASTGØRELSESELEMENTER
BILLIGERE END BYGGEMARKEDER
FRI LEVERING FRA 750 DKK

Cortenstål bedkant

Er du på udkig efter kantbånd i cortenstål til din have? Cortenstål er holdbart, og dets særlige behandling giver kantkanten en attraktiv, luksuriøs rustfarve. Wovar leverer cortenstålkanter, men du kan også komme til os for galvaniseret stål og sorte varianter. Ud over forskellene i udseendet er Wovars kanter også fleksible. Derfor kan disse kantbånd bøjes meget let og giver dig mulighed for at skabe smukke kurver. Dette er f.eks. nyttigt til en snoet havesti. Du kan naturligvis også lave lige Cortenstålbælter i din have med vores bånd. Bemærk: Det kan tage uger til flere måneder, før kanten er helt rustet.

Bedkanter fra Wovar er multifunktionelle. Du kan bruge dem til at indhegne grus, grus og blomsterbede. Bedkanterer også meget udbredt til blomsterkasser. I de seneste år er flere og flere græsplæner blevet kantet med border. Dette eliminerer behovet for at klippe græskanterne af og opretholder rene linjer, hvilket giver et velplejet udseende.

Wovar leverer også plastkanter i forskellige farver. Er du nysgerrig? Tag et kig på vores plastgrænser.

Wovars kantbånd i cortenstål fås i forskellige varianter. De populære størrelser er f.eks. 16 x 106 cm, 24 x 106 cm og 40 x 106 cm. Wovar leverer også galvaniseret stål og sorte kanter. Grænserne er nemme at forbinde. Det gør det nemt at adskille blomsterbede og grusstier fra f.eks. græsplænen. Rammene er forsynet med pinde, der sikrer et fast fodfæste i jorden. Takket være de mange forskellige størrelser og farver findes der en passende border border border border border til enhver havestil.

Fordele ved cortenstålkant

Anvendelse af Corten-stålbedkanter og galvaniseret og sort stålkanter giver en række fordele. Vi opregner fordelene for dig:

  • Cortenstål er fleksibelt. Så du kan også bruge dem til snoede stier eller cirkulære blomsterbede.
  • Sol og regn påvirker ikke kantkanten, da den allerede har en flot rustbrun farve.
  • Du kan bestille kantkanterne enkeltvis og nemt samle dem sammen. Det giver dig mulighed for at bestille præcis nok kantbånd til din situation.
  • Rustbelægningen på ydersiden beskytter materialet indeni, hvilket gør cortenstål til et holdbart og eksklusivt produkt!

Cortenstål bedkant

Med Corten-stålkanter kan du adskille græsplænen, rabatterne, terrassen, blomsterbedet, dammen eller brolægningen i din have på en bæredygtig måde. Du kan også bruge Corten-stålkanter til at forhindre nedsynkning, skabe kreative højdeforskelle og fremhæve grønne områder i haven. Enhver ønsket form kan nemt skabes med cortenstålkanter fra Wovar. Cortenstålkanter er fremstillet af holdbart og stilfuldt stål, der ruster med tiden.

Montering af bedkant i cortenstål

Du kan nemt selv montere kantkanterne. Først og fremmest er det vigtigt at beslutte, hvor du vil placere grænserne, og hvor mange du har brug for. Brug en skovl eller en haveske til at grave en grøft der, hvor du vil placere borderne. Vi anbefaler en dybde på ca. 13 cm, men du kan naturligvis frit vælge det. Læg kantkanterne i renden og saml dem ved at bøje den lille palle i enden. Brug en gummihammer til at slå borternes pløkker ned i jorden. Brug om nødvendigt et vaterpas til at nivellere kanterne. Ønsker du at afkorte kantlinjerne? Dette kan gøres med en kværn. Fyld grøften op med grus, jord eller sand, og tryk den godt fast.

Bestilling af cortenstål kantning

Bestil din Corten-stålkantning nu billigt hos Wovar! Det vil sikre et pænt og luksuriøst udseende i din have. Har du dit eget bygge- eller hobbyfirma, eller er du gartner? Så opretter du hurtigt en erhvervskonto og får bl.a. en fast erhvervsrabat. Du får også en fast kontaktperson og en praktisk ordreoversigt.

Er du nysgerrig efter alle vores typer af kantbånd? Tag et kig på vores samlede udvalg af bedkanter.