CURRENT LOCALE da-dk

1
Indkøbskurv
2
Dine data
3
Vedhæftet fil
4,7 ud af 8321 anmeldelser
4,7 ud af 8321 anmeldelser
  • Bestilt inden kl. 18:00, afsendt i dag
  • 30 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 1120 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!

Filter

Stolpefødder

24 produkter
MÆRKE A TIL ALLE SKRUER, BOLTE OG ANDRE FASTGØRELSESELEMENTER
BILLIGERE END BYGGEMARKEDER
FRI LEVERING FRA 750 DKK
MÆRKE A TIL ALLE SKRUER, BOLTE OG ANDRE FASTGØRELSESELEMENTER
BILLIGERE END BYGGEMARKEDER
FRI LEVERING FRA 750 DKK

Stolpefødder

På denne side finder du flade stolpeholdere i galvaniseret stål. Takket være den flade underside kan du placere disse stolpeholdere perfekt på et betongulv, terrassefliser eller et dæk. Du kan derefter montere din 7x7, 9x9, 12x12 eller 15x15 cm træpæl på disse pæleholdere med vores forsænkede skruer eller pæleholderskruer på ca. 4 cm længde. Hos Wovar gælder reglen: Bestil dine flade stolpeholdere inden kl. 22.00, så leverer vi til dit hjem næste dag. Hvis du leder efter spidse stolpeholdere, kan du tjekke denne side.

Stolpefødder på f.eks. 7x7, 9x9, 12x12 og 15x15 er populære til baldakiner og hegn. Stolpeholdere med fod er et alternativ til stolpeholdere med spids. For den spidse variant, men i mindre grad også for varianten med fod, kan det være fornuftigt at montere stormankre og skråbjælker. Dette vil give reel styrke til din trækonstruktion. Installation af skrå bjælker i hjørnerne er en enkel måde at tilføje en masse styrke til dit hegn eller din overdækning på. Den stærkeste mulighed er naturligvis stadig at placere en bjælke direkte i jorden. Hvis dette ikke er muligt, kan du vælge stolpeholdere.

Fastgørelse af stolper i en stolpeholder

Pæleholdere flade, også kaldet galvaniserede pæleholdere, fås i mange forskellige typer og størrelser. Hvilken variant, der er mest egnet til din situation, afhænger af en række ting. For det første findes der forskellige varianter til runde og firkantede stolper. Disse varianter findes i forskellige størrelser, til stolper af forskellig tykkelse. Desuden er måden at fastgøre dem på vigtig. Hvis du ønsker en bredere støtteflade, kan et gulvelement være det bedste valg. Til carporte og pergolaer er en U-stolpeholder igen meget populær. Hegn og andre indhegninger fastgøres ofte sammen med en stolpeholder på plade. Det er meget nemt at fastgøre stolper i stolpeholdere. Til dette kan du forbore med boremaskiner af hårdt træ. Brug derefter vores trægevindbolte, slæbebolte eller forsænkede skruer til en sikker montering.

Justerbar stolpeholder

Ønsker du ikke at ændre dine stolper direkte på jorden, men ønsker at hæve dem lidt? Så kan du bruge justerbare stolpeholdere til at placere dine stolper i en højde på 10-20 cm. På denne måde "svæver" stolperne over jorden. På den måde giver den justerbare stolpeholder et unikt udseende til f.eks. din carport. På trods af at denne stolpeholder er justerbar, er stolpeholderen stadig meget stærk. Du kan øge denne stolpeholderens spændingsområde ved at bruge skiver.

Bestilling af stolpefødder

Ønsker du også en robust montering af dine indlæg? Ønsker du at give din have, din overdækning eller dit hegn et unikt udseende? Så bestil de galvaniserede stolpeholdere fra Wovar. Hos Wovar får du A-mærkekvalitet til konkurrencedygtige priser. Når du bestiller, skal du også være opmærksom på vores særlige mængderabatter. Ved bestemte mængder får du en attraktiv rabat på stolpeholderne. Erhvervskunder fra f.eks. byggefirmaer, men også haveejere kan oprette en erhvervskonto. Denne konto giver yderligere fordele, bl.a. en fast erhvervsrabat.