CURRENT LOCALE da-dk

4,7 ud af 8321 anmeldelser
  • Bestilt i dag, leveret inden for 2-4 arbejdsdage
  • 30 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 1120 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!
Pergola hjørneforbindelse 12x12 cmPergola forbindelserBærere & holdere

Filter

Pergola hjørneforbindelse 12x12 cm

13 produkter
MÆRKE A TIL ALLE SKRUER, BOLTE OG ANDRE FASTGØRELSESELEMENTER
BILLIGERE END BYGGEMARKEDER
FRI LEVERING FRA 750 DKK
MÆRKE A TIL ALLE SKRUER, BOLTE OG ANDRE FASTGØRELSESELEMENTER
BILLIGERE END BYGGEMARKEDER
FRI LEVERING FRA 750 DKK

Pergola hjørneforbindelse 12x12 cm

Med en pergola giver du dybde til din have og skaber et legende og livligt udseende. Desuden kan du give klatreplanter plads og mulighed for at vokse godt. Desuden er det meget nemt at bygge en pergola med vores færdige forbindelsesstykker! Vi har pergola-hjørneforbindere til 12x12 cm bjælker i forskellige former og stålfarver. Så vælg mellem galvaniseret metal eller smukt sortlakeret! Med vægbeslaget kan du også fastgøre pergolaen på en væg. Derudover kan du endda bestille gulvelementer for at sikre det hele og give det en pæn finish.

Disse stik er specielt beregnet til 12x12 cm tykke stolper. Har du brug for en anden størrelse? Ingen bekymringer! Hos os kan du også bestille pergolaforbindere til 7x7 cm, 9x9 cm, 15x15 cm og endda 20x20 cm stolper! Du finder alle typer og størrelser i sortimentet af pergolaforbindere.

Vi har forskellige typer af hjørnesamlinger. Alle forbindelsesstykker er til 1 lodret stige, og variationen ligger i antallet af vandrette bjælker. Vælg mellem 1,2 eller 3 vejs hjørneelementer til pergola konstruktion. Vores pergola ankre fås også i 7x7 cm til lette konstruktioner, 9x9 cm stolper og i XL størrelse 15x15 cm hjørneankre, hvor fordelen ved disse færdige hjørneankre er, at du altid har en 90 graders vinkel. Det gør det nemt at lave selvbyggerarbejde.