CURRENT LOCALE da-dk

4,7 ud af 8321 anmeldelser
  • Bestilt i dag, leveret inden for 2-4 arbejdsdage
  • 30 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 1120 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!
Hyldeknægte Sort metalHyldeknægteBærere & holdere

Filter

Hyldeknægte Sort metal

24 produkter
MÆRKE A TIL ALLE SKRUER, BOLTE OG ANDRE FASTGØRELSESELEMENTER
BILLIGERE END BYGGEMARKEDER
FRI LEVERING FRA 750 DKK
MÆRKE A TIL ALLE SKRUER, BOLTE OG ANDRE FASTGØRELSESELEMENTER
BILLIGERE END BYGGEMARKEDER
FRI LEVERING FRA 750 DKK

Hyldeknægte Sort metal

Er du på udkig efter sorte hyldeholdere til væggen? Wovar leverer hyldeknægte af sort metal. Disse universelle hyldeholdere med stivere har en fremragende selvklæbende pulverlakering. Efter overfladebehandlingen påføres et sort toplag, som giver en smuk glans.

De sorte hyldebærere er nemme at montere på træ eller en murstensvæg. Hver hyldebærer har 6 monteringshuller. Brug vores sorte skruer 5 x 50 mm til at skrue de sorte hyldeknægte fast til væggen. Ved forankring i sten skal du kombinere skruerne med vores nylonpropper 8x40 mm. Til at skrue de opretstående brædder skal du bruge vores 4,0 mm tykke sorte skruer. Ved at fastgøre en sort hyldeholder med sorte skruer får du det flotteste slutresultat.

Hyldeholdere sort leveres i 3 forskellige størrelser. Disse er 200x300 mm, 250x400 mm og 330x500 mm. Den sorte belægning giver hyldeholderne ekstra beskyttelse mod rust og korrosion. Det gør dem velegnede til indendørs og udendørs montering.

Video: Hvordan monterer jeg sorte hyldebærere på væggen?

Bestil hyldeholderne sort

Bestil universelle, kraftige hyldebærere fra Wovar. Bygge- og anlægsvirksomheder og håndværkerfirmaer får ekstra fordele som f.eks. rabatter med en erhvervskonto. Er sorte hyldeknægte ikke helt det, du leder efter? Se alle hyldeknægte. Har du allerede dit næste jobprojekt i tankerne? Glem ikke at bestille vores slædebolte, trægevindbolte eller sænkede skruer.

Vidste du, at sorte hyldeknægte passer smukt sammen med Douglasgranplanker i lærk? Vælg en lys træsort som f.eks. lærk, hvor de sorte bærere træder endnu mere frem. Vælg en mere mørk Douglasgran, hvor den danner en mere slank helhed. Med de sorte hyldebærere af høj kvalitet fra Wovar får du altid et smukt slutresultat.