• Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!
  • 100 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 745 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!

Dine valgte filtre

Sorter efter
Materiale
Længde
Farve
lager
Pris
til

Flex Fence Drejelameller

Leder du efter roterende lameller til haven? Wovar leverer Flex Fence drejelameller i rustfrit stål i forskellige længder: 50 cm, 95 cm, 165 cm og 220 cm lange lameller. Med de drejelige lameller kan du nemt skabe dit eget drejelige hegn, drejeligt tag eller hjemmelavet drejeligt hegn. Skinnerne er lavet af rustfrit stål, så de ruster ikke. Smuk til din baldakin, veranda eller havekant. De 220 cm lange roterende lameller er unikke og fås kun hos Wovar.

Du skal blot samle imprægneret fyrretræ eller glat høvlet hårdttræsplanker og skabe dit eget svingbare hegn på ingen tid. For at få den smukkeste samling skal du vælge mellem brædder med en tykkelse på 1,6 til 1,8 cm og en bredde på 14,5 cm. Vil du sidde ude af vinden eller blokere for solens stråler? Derefter skal du blot lukke lamellerne. Vil du hellere nyde solen eller en brise? Åbn derefter de roterende lameller.

mængde produkter
Sorter efter lagerstatus
1-9 af 9 produkter
A-mærke til alle dine skruer, bolte og andre byggematerialer
Billigere end byggemarkeder
Fri levering fra 745 DKK
A-mærke til alle dine skruer, bolte og andre byggematerialer

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Du kan få plads til 14 hylder på 1 sæt Flex Fence-drejelameller. Der leveres to typer skruer, hvoraf den ene er længere end den anden (40 mm og 25 mm). Du bruger de længere skruer til at skrue Flex Fence ind i rammen og de kortere skruer til at fastgøre plankerne til rammen. Hvis du bruger andre tykkelser af brædder, skal du sørge for at bestille en skrue i samme størrelse. Først monteres lamellerne på rammen, og derefter afkortes plankerne til den rigtige længde. Wovars Flex Fence drejelige lameller er velegnede til brædder med en maksimal længde på 180 cm. I det sidste trin monteres brædderne på lamellerne. Sørg for, at plankerne er pænt stablet oven på hinanden for at opnå det bedste resultat.

Du skal muligvis afkorte de roterende lameller, så de passer nøjagtigt til din ramme. Det skyldes, at lamellerne er 165 cm lange. Hvis du har en 2-meter ramme, skal du bruge 2 stykker, hvoraf det ene skal afkortes. Bare rolig, du kan selv afkorte de roterende lameller af rustfrit stål Flex Fence. Det kan du nemt gøre med en nedstryger.

Flex Fence-roterende lameller kan åbnes og lukkes til enhver tid. På den måde kan du nemt skabe privatliv i f.eks. din baldakin eller veranda. De roterende lameller er også praktiske som solbeskyttelse. Du skal blot lukke dem for at nyde skyggen. Du monterer selv lamellerne. Du vælger selv den farve og træsort, der passer bedst til din have. Du kan montere lamellerne i en væg eller i taget på din baldakin.

Wovar Blog
Alle de nyeste trends inden for DIY!
Læs mere
Bliv en erhvervskunde

Flere og flere håndværkere, gartnere og tømmerhandlere opdager Wovar:

  1. Ekstra rabat for engroskunder;
  2. Direkte kontakt med uddannet specialist;
  3. En praktisk ordrehistorik;
Læs mere

Alle Flex Fence-sæt leveres med skruer til fastgørelse af skinnerne på en (træ)stolpe. Til fastgørelse af plankerne anbefaler vi, at du bestiller galvaniserede skruer 3,0 x 16 mm. Disse har den rigtige længde, så de ikke trænger ind i brædderne. Du finder dem under vores sortiment af skruer med fuldt gevind. Bruger du planker af hårdt træ? Sørg derefter for at forbore brædderne med et 2 mm bor til hårdt træ. Du finder disse under vores sortiment af boremaskiner til hårdt træ.

Hvilke hylder skal man vælge til justerbar lukke?

Vi anbefaler, at du vælger brædder med en tykkelse på 1,6-1,8 cm. Den mest ideelle bredde på planken er 14,5 cm; det vil altid passe dig, når du drejer. Længden af plankerne er naturligvis op til dig og afhænger af det område, du ønsker at montere drejelige skodder. Bemærk venligst, at hyldernes maksimale længde er 180 cm. Hvor mange hylder du har brug for, varierer fra system til system. Vælger du den 95 cm lange version? Så skal du bruge 8 hylder. For 165 cm-versionen skal du bruge 14 brædder. Plankerne må ikke lægges tæt op ad de 10 cm brede holdere. Det giver træet plads til at arbejde.

Ønsker du at montere roterende lamelskærme over en længere strækning? Så sørg for at installere et andet system. Placer derefter en anden stolpe i midten, så du kan fastgøre to skinner til den. Dette giver dig mulighed for at arbejde over lange længder.

Drejelige lameller af rustfrit stål

Lamelstyrene er lavet af rustfrit stål, så de ruster ikke. Det betyder dog ikke, at du ikke længere behøver at være opmærksom på dem. For at behandle rustfrit stål korrekt anbefaler vi, at skinnerne tørres af med en fugtig klud hver sjette måned. Dette anbefales især i kystnære områder for at forhindre, at saltpartikler klæber til skinnerne. For at færdiggøre flexhegnet har du brug for brædder, som du placerer i skinnerne. Wovar har flere specialfremstillede plankesæt specielt til flexhegn. Disse sæt er nemme at samle og fås i standard træfarve, men også i sort.

Montering af Flex Fence horisontalt eller vertikalt

Det er muligt at montere de hængslede havejalousier enten horisontalt eller vertikalt, alt efter hvad du foretrækker. Bemærk, at afstanden, der skal overbrygges, er den samme i begge tilfælde, og vi anbefaler at bruge brædder med en maksimal længde på 180 cm. Så det er op til dig, om du placerer dine roterende lameller vandret eller lodret. Monterer du dem lodret? Sørg derefter for at placere en øvre og en nedre bjælke i både top og bund til at fastgøre de rustfri stålskinner.

Bestilling af drejelige skærme

Vælg mellem forskellige størrelser af Flex Fence drejelige skærme fra Wovar. Fås fra lager, hvilket betyder levering inden for 24 timer i hele Holland og Belgien. Har du en bygge- eller håndværkervirksomhed eller er du anlægsgartner eller snedker? Så tilmeld dig en erhvervskonto for at få en fast erhvervsrabat. 

Godt at vide: De roterende lameller virker løse ved ankomsten, hvilket kan få dem til at se slappe ud. Det er dog ikke tilfældet, da du selv bestemmer, hvor let eller tungt du vil justere lamellerne. Det gør du ved at spænde kontramøtrikken i Flex Fence's U-profil. Det er bedst at bruge en vandpumpetang til dette formål. Jo strammere du strammer møtrikken, jo hårdere åbnes og lukkes lamellerne. Bemærk: gør dette, før du monterer den, da du ikke kan få adgang til den bagefter.