CURRENT LOCALE da-dk

4,7 ud af 8321 anmeldelser
  • Bestilt i dag, leveret inden for 2-4 arbejdsdage
  • 30 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 1120 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!
Flex Fence DrejelamellerHave

De mest populære

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Flex Fence Drejelameller

Drejelameller til Flex Fence

Er du på udkig efter e system til at skabe roterende lameller i haven? Wovar leverer det praktiske Flex Fence solafskærmningssystem med drejelige lameller i rustfrit stål i forskellige længder: 50 cm, 95 cm og 165 cm. Med dette system kan du tilføje et system til en veranda, pergola eller baldakin for at lade luft og lys komme igennem eller skabe en reel barriere. Skinnerne er lavet af rustfrit stål, så de er ikke modtagelige for rust.

Du skal blot samle dem ved hjælp af planker som autoklaveimprægneret fyrretræ eller glat høvlet hårdttræ og skabe din svingende skillevæg på ingen tid. For at få det bedste resultat skal du bruge planker, der er ca. 1,6-1,8 cm tykke og 14,5 cm brede. Vil du beskytte dig mod vinden eller blokere for solens stråler? Så er det bare at lukke lamellerne. Vil du hellere nyde solen eller vinden i stedet? Åbn det, og du er færdig!

Alle Flex Fence-sæt leveres med skruer til at fastgøre skinnerne til et underlag. For at fastgøre plankerne til skinnerne anbefaler vi, at du bestiller 3,0 x 16 mm galvaniserede skruer. De har præcis den længde, du har brug for, så de ikke stikker ud på den anden side af skinnerne. Du kan finde dem i vores sortiment af træskruer. Bruger du stiger af hårdt træ? Sørg for at forbore plankerne med et 2 mm træbor. Du kan finde det i vores sortiment af træbor.

Hvilke planker skal du vælge?

Vi anbefaler at købe planker med en tykkelse på 1,6-1,8 cm. Den bedste bredde er 14,5 cm, så du altid kan dreje dem korrekt. Længden på plankerne er selvfølgelig op til dig og afhænger af det område, hvor du vil installere de drejelige lameller. Husk, at den maksimale anbefalede længde er 180 cm. Antallet af planker, du har brug for, varierer afhængigt af systemet. Vil du vælge den 95 cm lange version? Så skal du bruge 8 skafter. Til 165 cm-versionen skal du i stedet bruge 14 planker. Placer ikke plankerne for tæt på de 10 cm lange støtter. Det giver træet plads til at udvide sig.

Vil du installere det drejelige lamelsystem over en længere afstand? I så fald er det bedre at kombinere to systemer. Sæt endnu en støtte i midten, så du kan sætte to skinner sammen og få optimal stabilitet.

Wovar Flex Fence drejelige persienner

Alle sæt Flex Fence leveres inklusive skruer til at fastgøre skinnerne til en (træ)stolpe. Til fastgørelse af plankerne anbefaler vi, at du også bestiller galvaniserede skruer i størrelsen 3,0 x 16 mm. De har den rigtige længde, så de ikke trænger ind i plankerne. Du kan finde dem i vores sortiment af skruer med fuldt gevind. Bruger du planker af hårdt træ? Så skal du sørge for at forbore med et hårdttræsbor med en tykkelse på 2 mm. Du kan finde dem i vores sortiment af hårdttræsbor. 

Hvilke planker skal jeg vælge til rullegardiner?

Vi anbefaler at bruge planker, der er mellem 1,6 og 1,8 cm tykke. Den mest ideelle bredde på plankerne er 14,5 cm, så du ikke får problemer med at dreje plankerne. Længden på plankerne er selvfølgelig op til dig og afhænger af det område, du vil udstyre med rullegardiner. Husk, at plankerne maksimalt kan være 180 cm lange. Det er forskelligt fra system til system, hvor mange planker du har brug for. Vælger du den 95 cm lange variant? Så skal du bruge 8 planker. Til 165 cm-versionen skal du bruge 14 planker. Placer ikke plankerne for tæt på de 10 cm brede beholdere. Det giver træet plads til rent faktisk at arbejde og rotere. 

Vil du installere roterende persienner over et større område? Så skal du sørge for at installere endnu et system. Monter endnu en stang i midten, hvor skinnerne fastgøres på begge sider af stangen. Det giver dig mulighed for at bygge større områder ind.  

Roterende persienner i rustfrit stål. 

Beholderne til lamellerne er lavet af rustfrit stål, hvilket betyder, at de ikke ruster. Det betyder dog ikke, at du ikke skal passe på dem. For at behandle det rustfrie stål bedst muligt anbefaler vi, at du tørrer skinnerne af hvert halve år med en fugtig klud. Dette anbefales især i kystområder, hvor saltpartikler kan sætte sig fast på skinnen. 

Montering af Flex Fence vertikalt eller horisontalt

Det er muligt at placere de roterende persienner til din have horisontalt og vertikalt. Det afhænger af, hvad du foretrækker. Sæt endnu en støtte i midten, så du kan sætte to skinner sammen og få optimal stabilitet.

 Så du bestemmer selv, om dine persienner skal være vandrette eller lodrette. Hvis du vælger at montere dem lodret, skal du huske at montere en planke på oversiden og undersiden, som du kan fastgøre skinnen til. 

Bestilling af Flex Fence roterende lameller 

Vælg mellem forskellige størrelser af Flex Fence drejelister fra Wovar. Vi leverer fra vores eget lager, hvilket betyder levering inden for 2 til 5 arbejdsdage i hele Sverige. Har du et byggefirma eller en byggevirksomhed, eller er du gartner eller tømrer? Så opret en firmakonto og få en fast firmarabat.