CURRENT LOCALE da-dk

4,7 ud af 8321 anmeldelser
  • Bestilt i dag, leveret inden for 2-4 arbejdsdage
  • 30 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 1120 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!

Filter

Græskanter

6 produkter

Græskanter

Med Wovars græskanter kan du skabe smukke afgrænsninger i din have. Det giver dig mulighed for at afgrænse blomsterbede og nemt afgrænse planter eller græs. Græskanten leveres i ruller på 9 meter. Det giver dig mulighed for at afgrænse hele blomsterbede uden at skulle lime stykker af græskanten sammen. Kanterne er fleksible og derfor nemme at dreje ind i alle bøjninger og hjørner. Det gør det muligt at afgrænse slyngede eller runde blomsterbede ud over lige linjer.

En græskant er nem og hurtig at installere. Du skal blot grave en grøft i jorden og placere græskanten i den. Lad græskanten stikke ud over jorden, du kan selv vælge hvor mange centimeter, men sørg for, at græskanten sidder fast i jorden.

Ud over græsrabatter tilbyder Wovar også de meget populære Cortenstålrabatter. Du kan også vælge mellem forskellige farver af plastkanter i forskellige farver.

Græskanter er en perfekt måde at skabe skillevægge i din forhave eller baghave på. Størrelserne på græskanterne varierer i bredden. Vi leverer græskanter i 15, 20 og 25 cm bredde. Kanterne er alle 9 meter lange og kan derfor forsyne store områder af din have med græskanter. Med de forskellige bredder på græskanterne kan du selv bestemme, hvor højt græskanten stikker ud over jorden. Jo dybere du sætter græskanten ned i jorden, jo mere solidt står den.

Installation af græskanter

Det er meget nemt at installere en græskant ved at grave en grøft med en haveske. Du kan nemt bestille en sådan spade fra vores sortiment af haveredskaber. Sørg for, at grøften er omtrent lige dyb overalt, og læg græskanten i grøften. Skær eventuelt græskanten til i forvejen. Kurver eller hjørner er ikke noget problem, da den fleksible græskant er let at bøje. Du kan endda lave cirkler omkring træer eller runde blomsterbede, f.eks.

Den naturlige grønne farve på græskanten sikrer, at den ikke er for iøjnefaldende. På den måde kan du skabe diskrete og pæne grænser. Leder du efter en anden slags kant? Så tag et kig på vores komplette sortiment af bedafgrænsning.

Køb græskanter grøn

Køb din grønne græskant billigt hos Wovar nu! Ønsker du at levere mange meter græskant? Så bestil 5 eller 10 ruller og få fordel af en attraktiv mængderabat. Gartnere, byggefirmaer og håndværkere får ekstra fordele med en erhvervskonto. Tænk på ekstra rabatter, en overskuelig ordrehistorik og en fast kontaktperson.

Når du har installeret en græskant, skal du også bruge vand til at sprøjte dit græs og din have. Til dette formål kan du bruge en af vores regntønder. Dette er en bæredygtig, miljøvenlig løsning til at vande din græsplæne.