CURRENT LOCALE da-dk

4,7 ud af 8321 anmeldelser
  • Bestilt i dag, leveret inden for 2-4 arbejdsdage
  • 30 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 1120 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!
Pergola hjørneforbindelse 9x9 cmPergola forbindelserBærere & holdere

Filter

Pergola hjørneforbindelse 9x9 cm

10 produkter
MÆRKE A TIL ALLE SKRUER, BOLTE OG ANDRE FASTGØRELSESELEMENTER
BILLIGERE END BYGGEMARKEDER
FRI LEVERING FRA 750 DKK

Pergola hjørneforbindelse 9x9 cm

Dette er pergola-hjørneforbindelser til 9x9 cm stolper. Du kan samle en pergola på ingen tid med en præfabrikeret pergola-hjørnefuge. Disse pergola-hjørneforbindelser i stål til 9x9 cm stolper fås i 4 varianter. Kombiner disse pergolahjørner med 90x90 mm imprægnerede fyrretræspæle, hårdttræspæle eller ubehandlede lærk Douglasgranstolper.

Vil du hellere bygge en pergola med tykkere stolper? Så se vores pergola-hjørnebeslag 12x12 cm eller vores 15x15 cm beslag.

Med pergolaer giver du dybde til din have. Det giver også klatreplanter plads til at kravle op. Desuden er det en leg at installere en pergola med vores færdige forbindelsesstykker. Vi har pergola-hjørneforbindelser af metal til 9x9 cm stolper med 2,3 eller 4 vejs samlinger.

Vores pergola-hjørnestøtter fås også i 7x7 cm til lette konstruktioner, 12x12 cm havepæle og i XL-størrelse 15x15 cm stolper. Ønsker du at hænge noget op i din pergola, f.eks. et harmonikatæppe? Så glem ikke at bestille små beslag som karabinhager eller karabinhager eller karabinhager!

Ud over pergola-elementer sælger Wovar også stolpeholdere.

Den store fordel ved disse præfabrikerede hjørneelementer er, at du altid har en 90-graders vinkel. Det gør din haveopgave enkel og hurtig at udføre. Udover pergolaforbindelsesstykker kan du også vælge at montere bjælker sammen med vores karetskruer eller sænkede skruer.