• Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!
  • 100 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 745 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!

Dine valgte filtre

Sorter efter
Materiale
Farve
lager
Pris
til

Hyldeknægte Galvaniseret

Bestiller du jernbelagte hyldebærere? Wovar leverer hyldeknægte med tunge galvaniserede hyldeknægte med afstivning til den laveste pris. Det er meget nemt at montere Wovar hyldeholderne. Skruehullerne har en diameter på ca. 9 mm. Fastgør hyldeknægten til væggen med vores Pozidrive-skruer 5 x 50 mm.  For at forankre skruerne solidt i stenen kan du også bestille vores nylonplug 8 x 40 mm. Bor et 50 mm dybt hul i stenen. Fyld hullerne med propperne, og skru hyldeholderne fast. Det anbefales, at hyldeholderne placeres med højst 60 cm mellemrum. Dette sikrer en høj bæreevne.

Køb dine galvaniserede hyldebeslag i vores webshop, og vi leverer din ordre inden for 24 timer. Udover vores galvaniserede hyldeknægte kan du også se vores hyldeknægte i sort metal, hyldeknægte i hvidt metal, hyldeknægte i aluminium, hyldeknægte til industribrug, hyldeknægte til blinde hyldeknægte og endda hyldeknægte i læder!

mængde produkter
Sorter efter lagerstatus
1-7 af 7 produkter
A-mærke til alle dine skruer, bolte og andre byggematerialer
Billigere end byggemarkeder
Fri levering fra 745 DKK
A-mærke til alle dine skruer, bolte og andre byggematerialer
Wovar Blog
Alle de nyeste trends inden for DIY!
Læs mere
Bliv en erhvervskunde

Flere og flere håndværkere, gartnere og tømmerhandlere opdager Wovar:

  1. Ekstra rabat for engroskunder;
  2. Direkte kontakt med uddannet specialist;
  3. En praktisk ordrehistorik;
Læs mere

Monteringshullerne på hyldeholderenes langside har en diameter på 7 mm. Du skal blot skrue brædderne fast med vores 4,0 mm tykke pozidrive-skruer, der er galvaniseret. Du bestemmer længden af skruen afhængigt af pladetykkelsen. Hovedet på vores pozidrive-skruer er bredt nok til at stramme dine brædder fast. Pozidrive-skruer fra Wovar passer fint på hyldeholderne og skaber en pæn finish.

Video: Hyldeholdere monteret solidt på murstensvæg

Bestil universelle, kraftige hyldebærere fra Wovar. Bygge- og anlægsvirksomheder og håndværkerfirmaer får ekstra fordele som f.eks. rabatter med en erhvervskonto. Tænker du allerede på dit næste jobprojekt? Glem ikke at færdiggøre din bestilling og bestille slædebolte, trægevindbolte eller forsænkede skruer på forhånd!