CURRENT LOCALE da-dk

4,7 ud af 8321 anmeldelser
  • Bestilt i dag, leveret inden for 2-4 arbejdsdage
  • 30 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 1120 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!
UkrudtsdugeHave

Populære produkter:

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Ukrudtsduge

Ukrudtsdug, også kaldet jorddug eller kort sagt roddug, er alle navne for det samme produkt. Bunddække er den betegnelse, der primært anvendes af gartnere og professionelle. Med en ukrudtsdug forhindrer du vækst af ukrudt og rødder i beplantningen. Det giver dig mulighed for at anlægge en grussti uden at alle mulige forskellige planter vokser imellem den. Ukrudtsdug er så effektiv, fordi den i de fleste tilfælde er UV-bestandig, hvilket betyder, at den ikke lader lyset slippe igennem. På grund af det hårde lærred og den UV-bestandige effekt er chancerne for at noget vokser under det så små. Udlægning af ukrudtsdug er måden at beskytte din grussti, brolægning eller træflis mod alle typer ukrudt på.

Ukrudtsdug fås hos Wovar i forskellige bredder og kan nemt bestilles i metermål eller som en hel rulle på 100 meter. Uanset om du kun ønsker at lægge roddug i en plantekasse, eller om du har brug for at forsyne et stort område af haven med antirodsdug? Så er du kommet til det rette sted.

Ukrudtsdug til brolægning

Ud over at beskytte dig mod ukrudt giver ukrudtsdug også en betydelig støtte, når du lægger din belægning. Da ukrudtsdugen ligger tæt under belægningen, sikrer den en bedre trykfordeling og forhindrer dermed, at stenene falder ned enkeltvis. Ukrudtsdug er også en god idé, når du lægger dit terrassebræt, da det forhindrer ukrudt og andre planter i at vokse under dit terrassebræt. For nemt at fastgøre ukrudtsdug til jorden leverer Wovar også jorddugspinde. Da disse pløkker er spidse, kan de let skubbes gennem roddugen ned i jorden.
Fordelen ved anti-krydsende stof er, at det er vandgennemtrængeligt, selv om det ikke lader lyset passere, og at det er vandgennemtrængeligt. Derfor vil stoffet ikke fyldes med vand. Ukrudtsdug er derfor også ideel til brug mellem dine planter. Klip en del af ukrudtsdugen ud på plantestedet for at forhindre ukrudt i at vokse i resten af din have. Når du lægger ukrudtsdugen ud, skal du sørge for at lægge den i overlappende striber. Overlapningen mellem stykkerne af anti-røddug sikrer, at du ikke får et hul, hvor ukrudt stadig vokser. Vi anbefaler et overlap på 20 cm.

Bestilling af skræddersyet ukrudtsdug

Vil du købe billige tilpassede ukrudtsduge? Eller snarere A-kvalitet? Uanset hvad, så er du kommet til det rette sted! Wovar leverer ukrudtsdug af høj kvalitet pr. meter til din bolig til en lav pris. Du kan også vælge mellem forskellige bredder hos Wovar. Vores sortiment omfatter følgende bredder: 105, 125, 165, 210, 210, 330 og 420 cm. Et praktisk regneeksempel, når du køber ukrudtsdug pr. 100 cm via vores webshop: Hvis du f.eks. ønsker at bestille 10 meter i bredden 210 cm, skal du bestille 10 stk. i din indkøbskurv. Udover at bestille ukrudtsdug pr. 100 cm er det også muligt at bestille ukrudtsdug på ruller. Dette betyder en ekstra konkurrencedygtig pris for 100 meter.

Bemærk venligst, at der findes en masse skrammel på markedet med hensyn til ukrudtsdug. Vi leverer A-kvalitet 110grm2 UV-bestandig ukrudtsdug. Vores jorddug til under terrasser og under grus er også fremstillet af 50% genbrugsplast. Ønsker du ikke at bestille en hel rulle på 100 meter? Det forstår vi godt. Du kan derfor nemt købe dit skræddersyede gulerodsdug pr. meter online på vores webshop. Det er også muligt at bestille ukrudtsdug på hele ruller.

Ønsker du at afslutte ukrudtsområdet med en kant? Så tag et kig på vores udvalg af kantbånd.