CURRENT LOCALE da-dk

4,7 ud af 8321 anmeldelser
  • Bestilt i dag, leveret inden for 2-4 arbejdsdage
  • 30 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 1120 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!

De mest populære

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Stolpesko

Wovar leverer metalstolpeholdere i forskellige typer og størrelser. Vi har f.eks. et stort lager af galvaniserede stolpeholdere til 7x7, 9x9 og 12x12 cm stolper. Med en stolpeholder i stål kan du fastgøre træstolper sikkert i jorden og på hårde overflader. En stor fordel ved at arbejde med pæleholdere med en spids er, at du kan jævne jorden perfekt. Jernpælsholdere med flad bund giver dig mulighed for at forankre pæle solidt på hårde underlag som f.eks. betonfundamenter. Pæleholdere med spids er ideelle til montering i jorden. For alle stolpespidser og flade stolpeholdere gælder det, at du bestiller i vores webshop og modtager din pakke inden for 2-4 arbejdsdage.

Når du har valgt den rigtige tykkelse på stolperne, er det tid til at beslutte, hvor stolperne skal placeres. Har du en sandet overflade? Så skal du vælge vores stolpeholdere med en spids. Du graver først et hul, som du skal placere pæleholderne med spids i. Nogle gange er det ikke muligt at grave huller. Derefter har du en belagt overflade af f.eks. sten, beton eller træ. I det tilfælde skal du vælge vores stolpeholdere på plade. Disse kan nemt fastgøres med vores bolte med jerngevind.

Køb stolpesko

Bestil Wovars stolpeholdere i galvaniseret stål af høj kvalitet eller søjlefødder i rustfrit stål. Vælg mellem stolpefødder til montering på stedet eller flade stolpefødder i galvaniseret stål til montering på beton. U

Virksomheder inden for bygge- og anlægs- og havebranchen nyder godt af yderligere fordele som f.eks. rabatter med en erhvervskonto.