• Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!
  • 100 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 745 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!
A-mærke til alle dine skruer, bolte og andre byggematerialer
Billigere end byggemarkeder
Fri levering fra 745 DKK
A-mærke til alle dine skruer, bolte og andre byggematerialer

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Det afhænger helt af den postholder, du bruger. For stolpeholdere med en spids skal du først grave et hul i jorden. Herefter kører du den spidse stolpeholder ned i hullet og skovler jorden tilbage i hullet. Hvor stort og dybt du graver hullet, er forskelligt fra stolpeholderstørrelse til stolpeholderstørrelse. Du kan finde dette på produktsiden.

Vi anbefaler altid at bruge stolpeholderskruer med vores stolpeholdere med spids og stolpeholder på plade. Disse skruer er specielt udviklet til at skrue stolper i stolpeholdere. Vi anbefaler dog, at skruerne altid forbores. Pæleholderskruer er ret tykke, og ved at forborre dem hjælper du skruerne med at gå lige ind i pælen. Det gør også, at hovedet passer bedre til stolpeholderen. Dette øger spændvidden!

Hvilken størrelse stolpeholder du bruger, afhænger naturligvis af tykkelsen på din stolpe. Wovars stolpeholdere er specielt fremstillet til stolper på 7x7 cm, 9x9 cm, 12x12 cm og endda 15x15 cm. Bestem først, hvilken stolpetykkelse du ønsker at bruge. Vælg derefter den stolpeholder, der passer til denne stolpetykkelse. Wovar stolpeholdere er lidt bredere end de mest almindelige stolpetykkelser. Som følge heraf passer din stolpe præcist i vores stolpeholdere!

For det første forhindrer stolpeholdere, at træstolperne indeni rådner. Desuden giver det din konstruktion ekstra styrke. Det gør dit hegn eller din pergola modstandsdygtig over for elementerne. Pæleholdere er også nemme at installere efter købet. Med blot en lille ekstra indsats øger du holdbarheden af dit hegn.

Stolpeholdere på pladen skal skrues fast til jorden med trægevindbolte. Jordtypen er afgørende for forankringsmetoden. På træoverflader skruer du trægevindboltene direkte ind i træet efter forboring. På et sten- eller betonfundament skal du bruge trægevindbolte og nylonpropper. Hvordan du gør det, er angivet på produktsiden for den ønskede stolpeholder på plade.

Wovar Blog
Alle de nyeste trends inden for DIY!
Læs mere
Bliv en erhvervskunde

Flere og flere håndværkere, gartnere og tømmerhandlere opdager Wovar:

  1. Ekstra rabat for engroskunder;
  2. Direkte kontakt med uddannet specialist;
  3. En praktisk ordrehistorik;
Læs mere

Stolpesko

Wovar leverer metalstolpeholdere i forskellige typer og størrelser. Vi har f.eks. et stort lager af galvaniserede stolpeholdere til 7x7, 9x9 og 12x12 cm stolper. Med en stolpeholder i stål kan du fastgøre træstolper sikkert i jorden og på hårde overflader. En stor fordel ved at arbejde med pæleholdere med en spids er, at du kan jævne jorden perfekt. Jernpælsholdere med flad bund giver dig mulighed for at forankre pæle solidt på hårde underlag som f.eks. betonfundamenter. Pæleholdere med spids er ideelle til montering i jorden. For alle stolpespidser og flade stolpeholdere gælder det, at du bestiller i vores webshop og modtager din pakke inden for 2-4 arbejdsdage.

Når du har valgt den rigtige tykkelse på stolperne, er det tid til at beslutte, hvor stolperne skal placeres. Har du en sandet overflade? Så skal du vælge vores stolpeholdere med en spids. Du graver først et hul, som du skal placere pæleholderne med spids i. Nogle gange er det ikke muligt at grave huller. Derefter har du en belagt overflade af f.eks. sten, beton eller træ. I det tilfælde skal du vælge vores stolpeholdere på plade. Disse kan nemt fastgøres med vores bolte med jerngevind.

Køb stolpesko

Bestil Wovars stolpeholdere i galvaniseret stål af høj kvalitet eller søjlefødder i rustfrit stål. Vælg mellem stolpefødder til montering på stedet eller flade stolpefødder i galvaniseret stål til montering på beton. U

Virksomheder inden for bygge- og anlægs- og havebranchen nyder godt af yderligere fordele som f.eks. rabatter med en erhvervskonto.