CURRENT LOCALE da-dk

4,7 ud af 8321 anmeldelser
  • Bestilt i dag, leveret inden for 2-4 arbejdsdage
  • 30 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 1120 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!

Bliv en erhvervskunde

Hos Wovar værdsætter vi vores erhvervskunder som gartnere, håndværkere og andre virksomheder, der arbejder med hardware på daglig basis. Derfor kan du som virksomhed nyde godt af mange ekstra fordele, når du bliver erhvervskunde hos os. Du får f.eks. altid 15% rabat på hele vores produktsortiment, hvilket er dejligt og fordelagtigt for dig! Derudover får du din egen kontaktperson til personlig kontakt og spørgsmål, og du får indsigt i din ordrehistorik. Vi anser også ordet "service" for at være af største betydning. 

Stort sortiment med levering fra eget lager
Vores sortiment består af et stort antal fastgørelseselementer og relaterede gør-det-selv-produkter og udvides dagligt, så udvalget er omfattende. Vi leverer altid fra vores eget lager af vores eget mærke Wovar. 

Attraktive priser
Desuden er vi billigere end byggemarkederne takket være vores attraktive priser, og vi kan levere dine produkter hurtigt i hele Danmark. Har du brug for noget, som vi (endnu) ikke har i vores sortiment, eller ønsker du at bestille hele paller af et bestemt produkt? Send os en besked, så tager vi os af det.

Tilmeld dig en Wovar erhvervskonto
Brug formularen nedenfor til at oprette en erhvervskonto. Det tager mindre end 3 minutter. Når du har registreret dig, bedes du sende en e-mail til [email protected] med dit firmanavn og dit handels- eller momsnummer. Efter denne e-mail vil vi gå i gang og give dig en personlig 15% rabatkode.

Fordele ved en erhvervskonto

  • Fast erhvervsrabat på 15 %
  • En praktisk ordrehistorik
  • Direkte kontakt med uddannet specialist

Kontaktformular

Vælg forespørgselstype *
Navm *
Firmanavm (valgfri) (Valgfri)
Email adresse *
Telefonnummer *
Ordrenummer (valgfri) *
Spørgsmål/bemaerkning *
* Nødvendig