• Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!
  • 100 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 745 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!

Dine valgte filtre

Sorter efter
Materiale
Tykkelse
Længde
Højde
Bredde
lager
Pris
til

Bedafgrænsning træ

Hos Wovar kan du nu også bestille smukke trægrænser. Trægrænser, også kendt som rullegræsgrænser, giver et naturligt udseende til din have. Du kan vælge mellem to forskellige træsorter, nemlig imprægneret fyrretræ og hårdttræ. Du kan også vælge mellem forskellige højder, fra 20 til helt op til 40 cm. Med en kant af træ kan du skabe skillevægge i din have. Bordene bruges ofte til at afgrænse blomsterbede. Ud over skillevægge skaber disse kanter også højdeforskelle i din have. Dette skaber et helt andet billede og giver din have et legende og levende udtryk.

Du kan nemt montere trægrænser ved hjælp af en gummihammer. På denne måde kan du nemt hamre kanten ned i jorden uden at beskadige stolperne.

Ud over trægrænser kan du også vælge mellem cortenstålgrænser, plastgrænser og græsgrænser. Du kan finde alle vores bedkanter i vores sortiment af bedkanter.

mængde produkter
Sorter efter lagerstatus
1-4 af 4 produkter
Wovar Blog
Alle de nyeste trends inden for DIY!
Læs mere
Bliv en erhvervskunde

Flere og flere håndværkere, gartnere og tømmerhandlere opdager Wovar:

  1. Ekstra rabat for engroskunder;
  2. Direkte kontakt med uddannet specialist;
  3. En praktisk ordrehistorik;
Læs mere

Med trægrænser kan du skabe naturlige havegrænser, der giver en fremragende afgrænsning af dine blomsterbede. Trægrænser er populære, fordi de bidrager til havens naturlige udseende. Derudover kan du nemt skabe smukke højdeforskelle med disse grænser. Med de forskellige stolpehøjder bestemmer du selv højden på borderne. Vi sælger stolper på 20, 30 og 40 cm. Træstolperne har form som en halvmåne, fordi de så at sige er halve stolper. De har en diameter på 5 cm.

Bedkant træ

Det er meget nemt og tager kun lidt tid at installere en kantliste af træ. Du skal blot grave en grøft på det ønskede sted. Dette kan gøres med en skovl eller blot med en lille haveske. Rul borderrullen ud og læg den i renden. Brug en gummihammer til at slå pælene ned i jorden i den ønskede dybde, og fyld renden op med jord. Tryk den godt ned for at forhindre, at den senere synker ned.

Tip: For at sikre, at stolperne er lige, kan du bruge en træplade. Placer den vandret på stolperne, og bank på den med gummihammeren. På denne måde bliver stolperne placeret lige og i samme dybde i jorden. Vil du sikre dig, at stolperne også er vandrette? Så skal du bruge et vaterpas. Du kan bestille et direkte fra sortimentet af håndværktøj.

Imprægneret træ

De fleste af Wovars trægrænser er fremstillet af imprægneret træ. Dette gør, at træet holder op til 5 gange længere. Denne behandling gør træet meget mere holdbart. Den gør træet svampebestandigt, vandafvisende og forhindrer mos- eller algevækst.

Køb rullegrænse

Køb din rullegrænse af træ nu billigt hos Wovar! Hvis du køber 5 eller 10 ruller af samme type, får du allerede nu mængderabat! På den måde kan du forsyne din have med flere trægrænser til en attraktiv pris! Virksomheder i byggebranchen og gartnere nyder godt af mange andre fordele med en erhvervskonto. Du får en fast erhvervsrabat og en fast kontaktperson.

Udover trægrænser kan du også vælge mellem mange andre typer hos Wovar. Vi sælger også de populære bedkanter i cortenstål, forskellige bedkanter i plast og smukke græskanter.