CURRENT LOCALE da-dk

4,7 ud af 8321 anmeldelser
  • Bestilt i dag, leveret inden for 2-4 arbejdsdage
  • 30 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 1120 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!
Træskruer sortHave SkruerSkruer

Filter

Træskruer sort

31 produkter
MÆRKE A TIL ALLE SKRUER, BOLTE OG ANDRE FASTGØRELSESELEMENTER
BILLIGERE END BYGGEMARKEDER
FRI LEVERING FRA 750 DKK
MÆRKE A TIL ALLE SKRUER, BOLTE OG ANDRE FASTGØRELSESELEMENTER
BILLIGERE END BYGGEMARKEDER
FRI LEVERING FRA 750 DKK

Træskruer sort

Sort er trenden i haven. Der medfølger en matchende sort skrue. Vælg vores rustfrie 410 haveskruer i rustfrit stål med sort hoved til montering af svenske hegn med tunge og rille, grydelågsbrædder og andre sorte havebrædder. Den praktiske skærespids trænger ubesværet ind i alle bløde træsorter. Sorte skruer til udendørs brug kaldes også sorte træskruer og pottelågsskruer. Ud over disse sorte rustfri stål410-skruer til haveskruer leverer Wovar også sorte galvaniserede skruer. Disse skruer har en deltacoll-belægning af høj kvalitet. Belægningen beskytter skruerne mod rust og korrosion. Det galvaniserede stål gør disse skruer ekstremt stærke.

Udover vores sorte haveskruer kan du her se vores galvaniserede haveskruer, pottepladeskruer, bordpladeskruer og udendørs haveskruer i rustfrit stål. Udover skruer leverer Wovar også karetskruer og trægevindskruer af høj kvalitet.

Sorte træskruer

Når du skruer de sorte skruer i hårdt træ, er det nødvendigt at forbore kortvarigt. Dette kan nemt gøres med vores 3 mm tykke bor til hårdttræ. De sorte haveskruer, også kendt som grydelågsskruer, har et torx 20-drev. Dette er ekstra dybt torx-aftryk sikrer, at din maskine ikke glider, mens du skruer i. Den sorte skrue har et fladt, forsænket hoved med fræsningsribber i bunden. Dette sikrer en god forsænkning i træet, hvilket gør finishen endnu mere attraktiv.

Sort rustfrit stål 410 haveskruer

Skruehovedet er behandlet med en speciel pulverlakering. Denne belægning er af høj kvalitet og har derfor en høj slidstyrke. Træskruen i rustfrit stål 410 med sort hoved er hærdet ved en særlig varmebehandling. Her bliver de sorte træskruer først opvarmet og derefter hurtigt afkølet. Ud over varmebehandlingen er skruerne højkvalitetsforzinket i et zinkbad og indeholder en knivskarp skærespids.

Wovars sorte haveskruer har skaftribber. Disse fjerner spændingen fra skruen og sikrer, at den optimale styrke opretholdes. Skaftribberne reducerer også modstanden under inddrejning af skruerne. Dette gør det muligt for din maskine at montere flere sorte haveskruer pr. batteriopladning.

Haveskruer i rustfrit stål410 med sort hoved fås i 6 forskellige længder. Tykkelsen er altid 4,0 mm. Længderne varierer fra 35 til 80 mm. Dette gør de sorte haveskruer velegnede til montering af f.eks. skråbrædder i forskellige tykkelser.

Wovar er det velkendte mærke for meget stærke skruer i rustfrit stål til brug i haven. Denne specielle nummer to fra Wovar er også virkelig et kig værd. Har du tænkt dig at montere sorte potteskjuler med disse sorte skruer? Så skal du altid holde 2 mm afstand (på bagsiden) mellem plankerne. Stabel dem aldrig tæt sammen. For hver planke skal du altid placere 2 skruer i 1/3 og 2/3 af plankebredden.

Haveskruer sort galvaniseret

De sorte torxskruer af galvaniseret stål har en Deltacoll-belægning. Denne belægning giver høj korrosionsbestandighed og beskytter de sorte skruer mod rust og oxidation. Skruerne påføres derefter et sort toplag. Dette toplag giver en smuk glans. De sorte galvaniserede skruer er forsynet med et torx-indtryk. Dette giver din maskine masser af greb og forhindrer, at den glider, når du skruer skruen i.

Det galvaniserede stål gør disse sorte skruer stensikre. Ligesom de sorte skruer i rustfrit stål410 har skruerne en knivskarp skarp skærespids. Dette sikrer, at det tyndeste plademateriale ikke flækker, og at forboring i blødt træ er unødvendig. Forboring anbefales dog i hårdt træ. Dette kan nemt gøres med en af vores boremaskiner til hårdt træ. På hver skrue er det angivet, hvilken størrelse der er bedst at bruge.

Bestilling af sorte skruer til udendørs brug

Bestil sorte rustfri 410 stålskruer eller galvaniserede haveskruer fra Wovar. Benyt dig af vores mængderabat ved bestilling af 5 kasser med sorte skruer. Have-, bygge- og håndværkervirksomheder nyder godt af yderligere fordele som f.eks. rabatter med en erhvervskonto hos Wovar.