CURRENT LOCALE da-dk

4,7 ud af 8321 anmeldelser
 • Bestilt i dag, leveret inden for 2-4 arbejdsdage
 • 30 dage returret
 • Betal sikkert bagefter
 • Fri levering fra 1120 DKK
 • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!
BedafgrænsningHave

De mest populære

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Bedafgrænsning

Er du på udkig efter kantbånd i cortenstål eller plast til din have? Så er du kommet til det rette sted hos Wovar. Cortenstål er et holdbart produkt takket være den særlige behandling og har den smukke luksuriøse rustfarve. Wovar leverer også stålkanter, som fås i galvaniseret stål og sort. Du kan også komme til os for plastik kantbånd i forskellige farver. Så du kan matche farven til din have. Både cortenstål og plastkantbånd er fleksible, så du kan også forsyne snoede havestier og cirkulære blomsterbede med kantbånd.

Bedafgrænsning Cortenstål 

Bedkanter fra Wovar giver din have et unikt og velplejet udseende. Du kan bruge borderhegnet til at indhegne grus, grus og blomsterbede. Brugen af borderhegn skaber subtile højdeforskelle i din have, hvilket skaber en legende og rummelig effekt. Kort sagt giver Wovar-kanthegn din have et pænt og unikt udseende og er desuden et bæredygtigt valg.

Fleksible bedkanter

Wovar-kanter leveres i forskellige typer: kantkanter i cortenstål, kantkanter i sort stål, kantkanter i galvaniseret stål og bedkanter i plast. Du kan nemt skubbe de sorte, galvaniserede stål- og cortenstålkanter sammen ved hjælp af easy slide-systemet. Hver type kantkant er fleksibel, så du kan også bøje kantkanten i mange forskellige former. Kantplasten består af hele ruller på 10 meter, som er nemme at afkorte.

Grænse af cortenstål

Den mest populære kantliste er vores kantliste i cortenstål. De har en smuk rustfarve, som skaber et smukt udseende i din have. Disse kantbånd i cortenstål fås eksklusivt hos os i tre forskellige højder: 16, 24 og 40 cm høje.

Et grænsehegn af cortenstål tilbydes pr. stk. på 106 cm. Du skubber grænsen sammen ved hjælp af det praktiske system. Dette giver dig mulighed for at lægge din egen cortenstålgrænse i enhver længde. Grænserne er også fleksible, hvilket gør det muligt at lave dine egne kurver og hjørner. Udover at lave hævede border, bygger vi også smukke plantekasser i cortenstål med materialet.

Den mest populære kantliste er vores bedkant i cortenstål på 106 x 16 x 0,15 cm, som er 16 cm høj. Ikke alene har disse et smukt rustet udseende, men de er også super prisvenlige hos Wovar! Det er meget nemt at montere vores kantbånd. Nedenfor forklarer vi i detaljer, hvordan du gør det.

Placering af en bedkant

Hvordan monterer jeg selv grænser? Nedenfor har vi i 5 enkle trin beskrevet, hvordan du nemt kan installere vores kantbånd i din have. Vi tager (corten)stålborde som eksempel.

 • Trin 1: Bestem, hvor du vil bruge kanterne, og beregn det antal meter, du har brug for. Tip: Du kan også skabe rette vinkler ved at bruge en sten eller et stykke træ, når du bukker (se også vejledningen som et billede sammen med hvert produkt).
 • Trin 2: Grav en grøft i jorden, hvor du ønsker at installere Cortenstålkanterne. Dybden er op til dig, men vi anbefaler en dybde på ca. 130 mm for at få en flot finish. 
 • Trin 3: Placer kanthegnet i renden, og skub dem sammen. Fastgør kanthegnene sammen ved at bøje fanen. 
 • Trin 4: Bank pindene ned i jorden med en gummihammer. Brug et vaterpas til at få borderkanterne i niveau. Du kan bruge pæle af hårdttræ 6x6 cm til at forstærke høje borderkanter. Du kan bruge en flex til at afkorte kantkanten i haven, hvis det er nødvendigt.
 • Trin 5: Fyld grøften op med grus eller jord, f.eks. Dette afhænger af brugen af borderkanterne.

Få cortenstål til at ruste hurtigere

Din kant i cortenstål er måske endnu ikke helt rustet ved ankomsten. Det kan tage op til 6 uger, før oxidationsprocessen når sit fulde potentiale. Hvis du vil få cortenstålkant kantbånd til haven til at ruste hurtigere ved ankomsten, kan du bruge nedenstående tips til dette formål:

 • Affedt Corten-stålet med et rengøringsmiddel, så vokslaget fjernes fra Corten-stålet.
 • Opløs tre store spiseskefulde salt i 10 liter varmt vand.
 • Hæld saltopløsningen rigeligt over cortenstålet med en plantesprøjte eller en vandkande.
 • Cortenstålet vil begynde at blive smukt orange i løbet af et par dage. I stedet for salt kan du også bruge syre. For eksempel eddike.

Bedafgrænsning plast

Wovar leverer også plastkanter i fire forskellige farver: grøn, grå, taupe og sort. Plastkanterne er 15 cm høje, 3 mm tykke og leveres på en komplet rulle på 10 meter. Disse græskanter er også fleksible, så du kan placere dem i enhver position. Så du kan nemt selv skabe bøjninger eller hjørner. Desuden er kanterne helt rådnefri, modstandsdygtige over for stød og høje temperaturændringer. Dette gør kantkanterne "holdbare", da de holder enormt længe.

Du kan nemt montere kanten af plastik med matchende jordnåle. Det giver kanten ekstra styrke.

Bedkant af stål

En anden almindelig type kant er metalkantbånd. En metalkant kan give lige det udseende, du søger. Ud over vores Cortenstålborter finder du også jernkantbånd i galvaniseret grå og sort. En kantbort i metal er, ligesom Cortenstålkanten, nem at skubbe sammen. Det gør det nemt at montere en jernkant kantbort kantbort i jern. Et metalgrænsehegn er meget stærkt og vil ikke let blive beskadiget takket være den smukke belægning.

Bestilling af bedafgrænsning

Bestil kantbånd til havekanter af cortenstål, galvaniseret stål, sort stål eller plast til den laveste pris hos Wovar. Takket være de praktiske indstikstykker er det supernemt at samle Wovar kantbånd. Udnyt vores store mængderabat, hvis du f.eks. bestiller 20 stk. Byggefirmaer, gartnere og håndværkere får ekstra fordele, f.eks. rabatter, med en erhvervskonto.

Vi leverer også havekanter i Cortenstål i hele Danmark inden for 2-4 hverdage. Vælg mellem højder på 16, 22 og 40 cm.