CURRENT LOCALE da-dk

1
Indkøbskurv
2
Dine data
3
Vedhæftet fil
4,7 ud af 8321 anmeldelser
4,7 ud af 8321 anmeldelser
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!
  • 30 dage returret
  • Betal sikkert bagefter
  • Fri levering fra 1120 DKK
  • Bestilling på hverdage inden kl. 21.30: forsendelse samme dag!

Om Wovar

Wovar er det bedre mærke til skruer, bolte, møtrikker, bor og meget andet isenkram. Wovar fasteners er kendt for deres rette blanding af A-kvalitet og attraktive priser. Det er ikke for ingenting, at vi bruger vores slogan: Wovar slår det fast, gang på gang.

Wovars baggrund

Mit navn er Jesse Keizer, grundlægger og direktør for Wovar BV. For et par år siden opdagede jeg i forbindelse med mit afgangsprojekt, at byggemarkeder tog overpriser for skruer og hardware. Min research viste også, at kvaliteten af byggemarkedsskruer ofte er under standard. Det førte mig til idéen om Wovar, hvor balancen mellem god kvalitet og en attraktiv pris skal være i orden. Desuden giver store mængder og et fokus på internettet os mulighed for at sende hurtigt og holde driftsomkostningerne lave. Vi sender nu skruer, beslag og andre befæstelseselementer inden for 24 timer i hele Holland og Belgien. Derudover leverer vi vores produkter på 3 til 5 arbejdsdage i hele Tyskland og Frankrig.

Husk frem for alt vores slogan: Wovar slår det fast, gang på gang.  

Andenpladsen

Vi er oprindeligt stærke inden for træskruer. Hotspots i vores sortiment er terrasseskruer i rustfrit stål, forzinkede undersænkede skruer, sorte vognbolte og matchende bits og bor. Du er også kommet til det rette sted, når det gælder beslag som galvaniserede og sorte kroge, standard til tunge bjælkeholdere og M6 til M12 gevindstænger. Oplev desuden vores lave priser, A-kvalitet og hurtige levering overalt i Europa. 

Følg Wovar på de sociale medier

Gå aldrig glip af kampagner, nye produkter og flere nyheder fra skruegrossisten Wovar.

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Wovar-teamet 

Er du nysgerrig efter at vide, hvem der arbejder for os? Tjek Team Wovar ud her. 

Populær på erhvervsmarkedet og blandt professionelle i hjemmet

Vi sælger Wovar-fastgørelser til private håndværkere og virksomheder. Flere og flere byggefirmaer, håndværkere, gartnere, trælaster, møbelproducenter og isenkræmmere opdager Wovar. Vi tilbyder erhvervskunder og engroskunder med en konto et stort produktsortiment, attraktive rabatter, gratis returnering inden for 100 dage og hurtig levering. 

Erhvervskonto?

Hos Wovar værdsætter vi vores erhvervskunder som gartnere, håndværkere og så videre. Derfor kan du nyde godt af mange ekstra fordele, når du bliver erhvervskunde hos os. Blandt andet får du altid 15% rabat på hele vores produktsortiment! Læs mere om dette på vores erhvervsside.

Kontakt
Telefon: +31 (0)50 211 34 34
Mail: [email protected]

Se mere information om levering her.

Besøg Wovar
Wovar BV
Manchesterweg 55
9744 TS Groningen
Nederlandene